Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

ΦΙΛΙΚΟ: Ακρίτες Συκεών-Δόξα Πενταλόφου 3-0


 

Φιλική ήττα γνώρισε σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Συκεών η Δόξα Πενταλόφου με σκορ 3-0 από την δυνατή ομάδα των Ακριτών Συκεών. Στο πρώτο ημίχρονο οι Πενταλοφίτες παρουσίασαν ένα αρκετά καλό πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας και μία μεγάλη διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν το παιχνίδι αλλά την ουσία την είχαν οι Ακρίτες, οι οποίοι σε δύο καλές φάσεις που τους παρουσιάστηκαν πέτυχαν και 2 τέρματα. Στο 10' ο Θεολόγου με δυνατό σουτ από τα δεξιά έκανε 1-0 για τους Ακρίτες. Στο 23' εκτέλεση φάουλ για την Δόξα με τον Φουρτζίου, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ζουμπούλης έπιασε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα των Ακριτών να αποκρούει ενστικτωδώς τελευταία στιγμή την μπάλα πάνω στην γραμμή. Στο 42' ο Γκάγκιος με κοντινό πλασέ έκανε 2-0 για τους γηπεδούχους μετά από αμυντική αδράνεια της Δόξας. Σκορ ημιχρόνου 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ακρίτες ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού, μην αφήνοντας την Δόξα περιθώρια για να αντιδράσει και να πετύχει κάποιο τέρμα που θα την ξαναέβαζε στο παιχνίδι. Στο 68' ο Βασαΐτης με ωραίο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για την ομάδα των Συκεών. Στο τελευταίο 10λέπτο οι Πενταλοφίτες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα, χάνοντας τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τους Τζόλη, Καμπέρι και Καρυπίδη αλλά δίχως αποτέλεσμα. Τελικό αποτέλεσμα 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.Τονίδης Δημήτριος

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Τζόλης, Ζαχαριάδης, Ζουμπούλης, Νικολαΐδης, Σαρίκης, Γιαννακάκης, Φουρτζίου, Καμπέρι, Παπάζης, Παρούσης.
Ακόμη έπαιξαν και οι: Αναστασιάδης, Καρυπίδης, Τσιτλαχίδης, Αντωνίου, Λάτσκα, Σγουράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου