Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

ΦΙΛΙΚΟ: ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας-Δόξα Πενταλόφου 1-5

Παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο σχεδόν καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, η Δόξα Πενταλόφου "συνέτριψε" σήμερα το απόγευμα μέσα στην Μαλακοπή την ομώνυμη ομάδα με σκορ 1-5. Στο 17' σέντρα του Μποχώνη από τα αριστερά και προβολή του Καμπέρι πάνω στην κίνηση 0-1 για την Δόξα. Οκτώ λεπτά (25') αργότερα ο Αναστασιάδης εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα, ο Ζουμπούλης έπιασε καρφωτή κεφαλιά κάνοντας έτσι το 0-2 για τους Πενταλοφίτες. Στο 33' κάθετη πάσα του Παπάζη προς τον Καρυπίδη και σουτ του τελευταίου, η μπάλα κατέληξε για τρίτη φορά στα δίχτυα της Μαλακοπής, κάνοντας έτσι το 0-3 για την Δόξα που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 62' η ομάδα της Μαλακοπής μείωσε το σκορ σε 1-3. Στο 74' μετά από αμυντική αδράνεια της Μαλακοπής, ο Παπάζης από κοντά με προβολή έγραψε το 1-4 για τους φιλοξενούμενους. Στο 82' ο Καρυπίδης εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα και ο Ζουμπούλης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-5 για την Δόξα Πενταλόφου.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Τζόλης, Μποχώνης, Ζουμπούλης, Νικολαΐδης, Σαρίκης, Γιαννακάκης, Αναστασιάδης, Καμπέρι, Καρυπίδης, Παπάζης.
Ακόμη έπαιξαν και οι: Τσιτιρίδης, Σκέμπης, Ζαχαριάδης, Αντωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου