Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: Οδυσσέας Κορδελιού-Δόξα Πενταλόφου 3-0


Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Δόξα Πενταλόφου και το 2016, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Οδυσσέα Κορδελιού για την στ' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΜ. Αν και η Δόξα βρέθηκε να χάνει από πολύ νωρίς, μόλις στο 2' από τυχερό γκολ του Μπουλαλά, στη συνέχεια χάθηκαν 2-3 κλασσικές ευκαιρίες για την ισοφάριση με πρωταγωνιστές τους Τζιώλη και Λιθοξόπουλο. Το γκολ δεν ήρθε για την Δόξα και στο 43' ο Δημογκίκας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 για τον Οδυσσέα. Σκορ ημιχρόνου 2-0. Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο, παρά μόνο η αύξηση του σκορ σε 3-0 με το γκολ που πέτυχε ο Λαζαρίδης για τους γηπεδούχους στο 87ο λεπτό. Τελικό σκορ 3-0. Για άλλη μια φορά η Δόξα χρησιμοποίησε αρκετά παιδιά από την ομάδα Νέων για το συγκεκριμένο παιχνίδι και μ' αυτά θα πορευτεί και στους επόμενους αγώνες, ούτως ώστε να κερδίσουν εμπειρίες από την μεγαλύτερη κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο την Νίκη Μεσημερίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή 10-1-2016 και ώρα 11:30 π.μ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Οδυσσέας Κορδελιού (Κώστας Νικολαϊδης): Αθανασίου, Τσελεκίδης, Παναγιωτίδης, Καρράς, Παπαδόπουλος, Δημογκίκας (70’ Τσιάκος), Γίδαρος, Μακρής, Γιαννακόπουλος (49’ Γιαννιώτης Μ. ), Μπουλαλάς, Γιαννιώτης Γ. (77’ Λαζαρίδης).
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Καλαμπόκας, Σαρίκης (86’ Γιόφκας Αγγ.), Λιθοξόπουλος, Καρκάρης, Μάσκας, Σημαιοφορίδης, Πουμπουρίδης, Τζιώλης (67’ Μενεξές Δ.), Παροτσίδης (46’ Κύρου), Σαραμουρλής, Γιόφκας Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου