Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Οδυσσέας Κορδελιού-Δόξα Πενταλόφου 1-0



Πολύ δύσκολη νίκη πέτυχε σήμερα το πρωί ο Οδυσσέας Κορδελιού απέναντι σε μια αξιόμαχη Δόξα Πενταλόφου η οποία κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο της και με λίγο τύχη θα μπορούσε να φύγει με το διπλό από το Κορδελιό. Το πρώτο ημίχρονο μέχρι και το μισάωρο δεν είχε να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο αλλά από εκείνη τη χρονική στιγμή, μετά το 30' και οι δύο ομάδες έχασαν από μία καλή ευκαιρία, με την ομάδα του Οδυσσέα να χάνει αυτή πρώτη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στο 33' και η Δόξα στο 42' να χάνει κι αυτή την μεγάλη ευκαιρία με τον Μάσκα. Σκορ ημιχρόνου 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους διότι κατάφεραν να ανοίξουν πολύ γρήγορα το σκορ στο 48ο λεπτό με σουτ του Γιώργου Γιαννιώτη. Το παιχνίδι μέχρι το τέλος κύλησε έτσι με τον Οδυσσέα να έχει μια ελαφρά υπεροχή κρατώντας παράλληλα και το αποτέλεσμα που ήθελε. Τελικό αποτέλεσμα 1-0. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κουφαλίων, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Κουφαλίων. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα οριστούν την Τρίτη 2-2-2016 από την ΕΠΣΜ.

Η σύνθεση της Δόξας:
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Πένου, Τσιφούτης Χρ., Καρκάρης, Μάσκας, Σαπάνης, Λιθοξόπουλος, Πουμπουρίδης (38' Μενεξές Δ.), Σαραμουρλής, Γιόφκας, Τζιώλης (Βασιλειάδης), Τσιφούτης Αθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου