Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Δόξα Πενταλόφου-Αίας Ευόσμου 1-3



Την ήττα με σκορ 1-3 γνώρισε σήμερα το πρωί η Δόξα Πενταλόφου από την ομάδα του Αία Ευόσμου. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι αλλά ο Αίας ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ. Αρχικά ο Ιωσηφίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1 στο 14' και έπειτα ο Πολυκάρποβ στο 22' διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Η Δόξα δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να μειώσει το σκορ όταν ο Γιόφκας έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Τζιώλη και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Τσιαμπέρα, μειώνοντας έτσι το σκορ σε 1-2 στο 34ο λεπτό. Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα να ισοφαρίσει το ματς, όταν ο Γιόφκας έπιασε και πάλι εκτός περιοχής δυνατό σουτ αλλά ο Τσιαμπέρας απέκρουσε ενστικτωδώς. Σκορ ημιχρόνου 1-2.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 58' η Δόξα δέχθηκε ένα παιδικό γκολ, καθώς σε μια ανύποπτη φάση όταν η ομάδα του Αία έβγαλε μια σέντρα από τα αριστερά ο Πένου προσπάθησε να μπλοκάρει τη μπάλα αλλά στην συνέχεια του φεύγει από τα χέρια και ο Στέφια με ένα απλό πλασέ έκανε το 1-3 για τον Αία. Μετά από αυτή την εξέλιξη η Δόξα στην συνέχεια δεν είχε ελπίδες να πάρει κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι. Τελικό αποτέλεσμα 1-3. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Οδυσσέα Κορδελιού, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ελευθερίου-Κορδελιού. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα οριστούν την Τρίτη 26-1-2016 από την ΕΠΣΜ.

Η σύνθεση της Δόξας:
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Πένου, Τσιφούτης Χρ., Καρκάρης, Μάσκας, Λιθοξόπουλος, Πουμπουρίδης (76' Τάκης), Γιόφκας, Μενεξές Δ., Τζιώλης (46' Σημαιοφορίδης), Παροτσίδης (53' Σαπάνης), Τσιφούτης Αθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου