Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Αχιλλέας Τριανδρίας-Δόξα Πενταλόφου 6-0



Άλλο ένα μεγάλο, σε έκταση, αποτέλεσμα δέχθηκε χθες η Δόξα Πενταλόφου μετά από εκείνο το απόγευμα στην Μαλακοπή και την ήττα με 6-0, άλλη μια ακριβώς ίδια ήττα δέχθηκε και από τον Αχιλλέα Τριανδρίας. Η ομάδα της Τριανδρίας επέβαλλε από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό της σκοράροντας τέσσερις φορές στο πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ των Νικολόπουλου και Ζήση και άλλες δύο φορές στο δεύτερο με τον Νικολόπουλο ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και ένα του Κωνσταντίνου, πραγματοποιώντας παράλληλα πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην ουραγό για φέτος Δόξα. Η Δόξα προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να πετύχει έστω το γκολ της τιμής σε τρεις πολύ καλές φάσεις με τον Σαραμουρλή αλλά το αποτέλεσμα παρέμεινε ίδιο. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο την Θύελλα Περιστερώνα, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα οριστούν την Τρίτη 8-12-2015 από την ΕΠΣΜ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αχιλλέας Τριανδρίας (Κώστας Γαλτσίδης): Μαυρομιχάλης, Δεληγιώργης, Ζωγράφος, Φεύγας, Πανούσης, Μουτζίκος, Νικολόπουλος, Κωτίδης, Ζήσης, Τσιάμης, Γεραγώτης.
Αγωνίστηκαν για τον Αχιλλέα και οι: Γουγουτσάς, Μάλαμας, Κωνσταντίνου.

Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Πένου, Σεΐζης, Κοπαλίδης, Καρκάρης, Λιθοξόπουλος, Τζιώλης, Σαραμουρλής, Φαρμακομύτης, Μάσκας, Πουμπουρίδης, Τσιφούτης Αθ.
Αγωνίστηκαν για την Δόξα και οι: Κύρου, Σημαιοφορίδης, Καπρινούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου