Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Μακεδονικός Λητής-Δόξα Πενταλόφου 2-1



Με ήττα αποχαιρετάει το 2015 η Δόξα Πενταλόφου, καθώς γνώρισε μια ήττα σοκ χθες στη Λητή από τον Μακεδονικό με σκορ 2-1. Αξιοσημείωτο είναι ότι με το ίδιο σκορ η Δόξα είχε ηττηθεί από τον Μακεδονικό Λητής και την σεζόν 2010-11. Στο πρώτο ημίχρονο ο Μακεδονικός άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ καθώς 5 λεπτά αργότερα ο Καραφυλλίδης έκανε το 1-1 για την Δόξα. Σκορ ημιχρόνου 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο αντί το παιχνίδι να είναι 1-3 έγινε 2-1. Μόλις στο 52' ο Τσιφούτης με ωραία ενέργεια πέρασε έναν αμυντικό της Λητής, πέρασε και τον τερματοφύλακα της και μόνος με άδεια εστία έκανε το σουτ αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τουμπέλη. Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία έχασε και πάλι η Δόξα στο 57', όταν ο Γιόφκας βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Λητής, έκανε το σουτ με την μπάλα όμως να περνάει ψηλά άουτ από την εστία του Τουμπέλη. Όταν χάνεις όμως τέτοιες ευκαιρίες η μπάλα τιμωρεί και έτσι έγινε. Στο 77' σε μια αδράνεια στην άμυνα της Δόξας, ο Ρεντίνας με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τον Μακεδονικό Λητής. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Οδυσσέα Κορδελιού, για την στ' φάση του θεσμού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ελευθερίου Κορδελιού στις 6-1-2016 και ώρα 14:30 μ.μ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μακεδονικός Λητής (Γιώργος Τίμου): Τουμπέλης, Τίμου, Ταουσιάνης, Παπαδόπουλος (25' Λαζαρίδης), Ντόνας, Καρυπίδης, Παχατουρίδης, Τζίκος, Δασίλας, Χατζηαγοράκης (68' Ρεντίνας).
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Καλαμπόκας, Κοπαλίδης, Λιθοξόπουλος, Καρκάρης, Καραφυλλίδης, Πουμπουρίδης, Σημαιοφορίδης, Κύρου (58' Μάσκας), Τσιφούτης Αθ., Γιόφκας, Τζιώλης (77' Μενεξές Δ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου