Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Δόξα Πενταλόφου-Θύελλα Περιστερώνα 1-2



Με ήττα έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Δόξα Πενταλόφου, καθώς έχασε σήμερα το πρωί από την Θύελλα Περιστερώνα με σκορ 1-2. Η Δόξα που τα πήγε αρκετά καλά στο συγκεκριμένο ματς, θα μπορούσε ακόμη και να το πάρει το τρίποντο αν ήταν πιο ουσιαστική στις τελικές της προσπάθειες. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα έδειξε καλό πρόσωπο από τα πρώτα λεπτά, χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Μάσκα στο 7'. Οι φιλοξενούμενοι έπειτα αντέδρασαν και στο 36' ανοίγουν το σκορ με ωραίο σουτ του Ανδρεάδη. Σκορ ημιχρόνου 0-1.


Στο δεύτερο μέρος η Δόξα συνέχισε τις προσπάθειες της για την ισοφάριση χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες με τον Μάσκα πάνω στην γραμμή στο 54' και με τον Λιθοξόπουλο στο 59' να πιάνει πολύ δυνατό ευθύβολο σουτ αλλά ο τερματοφύλακας Σαραπατσάνος ήταν παρόν και στις δύο φάσεις. Οι προσπάθειες όμως καρποφόρησαν στο 64ο λεπτό, όταν ο Σαραμουρλής εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα, ο Καραφυλλίδης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (είχε περάσει ως αλλαγή 1 λεπτό πριν), με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε το παιχνίδι για την Δόξα σε 1-1. Στην συνέχεια η Δόξα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό προσπαθώντας να γυρίσει το παιχνίδι αλλά σε μία ανύποπτη φάση στο 83ο λεπτό και μετά από αδράνεια στην άμυνα της και πάλι ο Ανδρεάδης με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-2 για την Θύελλα Περιστερώνα το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 88' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σαραμουρλής. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Μακεδονικό Λητής, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Λητής. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα οριστούν την Τρίτη 15-12-2015 από την ΕΠΣΜ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Θύελλα Περιστερώνα (Γιάννης Κατσαρός): Σαραπατσάνος, Λαγόνζος, Παυλίδης, Δάμι, Ρενάλντο, Καλαποδόπουλος, Χαλαζιάς, Πεχλιβανίδης, Σαίντ, Ανδρεάδης, Χατζησεβαστός.

Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Καλαμπόκας, Σεΐζης, Κοπαλίδης, Καρκάρης, Λιθοξόπουλος, Σαραμουρλής, Μάσκας, Γιόφκας, Πουμπουρίδης (79' Μενεξές Δ.), Τζιώλης (63' Καραφυλλίδης), Τσιφούτης Αθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου