Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

AE Ευόσμου-Δόξα Πενταλόφου 3-0



Με ήττα έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Δόξα Πενταλόφου καθώς ηττήθηκε και χθες (25/2) το απόγευμα στο ουδέτερο γήπεδο του Θερμαϊκού από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΕ Ευόσμου με τελικό σκορ 3-0. Οι Πενταλοφίτες για ακόμη μία φορά είχαν αρκετά παράπονα από την διαιτησία καθώς όσο το σκορ βρισκόταν στο 1-0 υπέρ της ΑΕ Ευόσμου, πέτυχαν 2 καθαρά τέρματα και ισάριθμες φορές ακυρώθηκαν από τον διαιτητή κ.Τονίδη και τους βοηθούς του. Στο παιχνίδι τώρα και στο 7ο λεπτό σουτ του Ντόκου εντός περιοχής άουτ. Επτά λεπτά αργότερα (14') οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Αχαλινόπουλος έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Ντόκου εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της Δόξας και με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καράμπελα, κάνοντας έτσι το 1-0. Στο 16' ωραία σέντρα του Αχαλινόπουλου από την δεξιά πλευρά και κεφαλιά του Λάμι, ο Καράμπελας μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 18' σέντρα του Καμπέρι από τα αριστερά και μονοκόμματο σουτ από τον αρχηγό της Δόξας Σαρίκη, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 20' δυνατό σουτ του Ντόκου, ο Καράμπελας σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα (23') η Δόξα πέτυχε γκολ από διαγώνιο σουτ του Παπάζη και ο 1ος βοηθός του αγώνα Κορωνάς με σχετική ευκολία σήκωσε τη σημαία του ακυρώνοντας έτσι το γκολ καθώς θεώρησε ότι ο Παπάζης έκανε φάουλ πριν πετύχει το γκολ πάνω στον Τάνγκου. Στο 30' μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Γίλης με ωραία προσπάθεια από την αριστερή πλευρά μπήκε μέσα στην περιοχή, σούταρε δυνατά αλλά ο Χρηστούδης ενστικτωδώς αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 33' δυνατό σουτ του Καρανδρέα εκτός περιοχής, ο Καράμπελας απέκρουσε σε κόρνερ. Ο Τσέλα ανέλαβε την εκτέλεση του κόρνερ, ο Κώτσιας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Καράμπελα κι εν συνεχεία να καταλήγει άουτ. Στο 37' δυνατό σουτ από πλάγια του Λάμι, η μπάλα στα χέρια του Καράμπελα. Σκορ ημιχρόνου 1-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55' αδύναμο σουτ του Παπάζη από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 57' σουτ από τον Λάμι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 72' η Δόξα πέτυχε και δεύτερο τέρμα το οποίο επίσης ακυρώθηκε, όταν μετά από μεγάλη μπαλιά ο Γίλης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ευόσμου, βρέθηκε τετ α τετ με τον Χρηστούδη πασάροντας δίπλα στον αμαρκάριστο και από θέση κανονική πλέον αγωνιζόμενο Καμπέρι, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Ο διαιτητής κ.Τονίδης εκείνη τη στιγμή δείχνει σέντρα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άλλαξε την απόφαση του έπειτα από "θύελλα" αντιδράσεων των γηπεδούχων, σφυρίζοντας εν τέλει οφσάιντ καθώς θεώρησε ότι ο Καμπέρι ο οποίος βρισκόταν σε θέση οφσάιντ επηρέασε την φάση, την στιγμή που παίρνει τη μπάλα ο Γίλης καθαρά πίσω από την άμυνα της ΑΕ Ευόσμου. Αυτό δεν ισχύει διότι ο Καμπέρι είχε σταματήσει καθώς γνώριζε ότι είναι οφσάιντ, μην επηρεάζοντας την φάση και τον Γίλη που βγήκε πεντακάθαρα από πίσω. Το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο και για 5 λεπτά περίπου είχε διακοπεί καθώς μετά την τελική απόφαση του διαιτητή ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες αυτή τη φορά από τους Πενταλοφίτες. Στο 75' του αγώνα και σε μια αντεπίθεση της ΑΕ Ευόσμου, ο Αχαλινόπουλος ανατράπηκε από τον Εμμανουηλίδη, με τον διαιτητή κ.Τονίδη να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Ο Καρανδρέας ανέλαβε την εκτέλεση και από τα έντεκα βήματα ευστόχησε κάνοντας το 2-0, παρόλο που ο Καράμπελας έπεσε πολύ σωστά και παραλίγο να είχε αποκρούσει τη μπάλα. Στο 78' σέντρα του Τσέλα από τα αριστερά και δυνατό σουτ από τον Ντόκου, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 83' σουτ του Καμπέρι από πλάγια θέση, ο Χρηστούδης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 90' μακρινό σουτ του Καρατζάογλου από το κέντρο του γηπέδου, ο Γκρέκος απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 94' ο Τσέλα με κοντινό πλασέ έγραψε το 3-0 για την ΑΕ Ευόσμου που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 2η αγωνιστική των αγώνων play out της Α1' ΕΠΣΜ με αντίπαλο τον Ελευθεριακό, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12-3-2023, στο γήπεδο του Πενταλόφου. Αυτό συμβαίνει διότι την 1η αγωνιστική η Δόξα θα εκτίσει το ρεπό της καθώς ήταν να αγωνιστεί με τον Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα!

Το φύλλο αγώνος:
ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 3-0
ΣΚΟΡΕΡ: Ντόκου (14'), Καρανδρέας (75' πέν.), Τσέλα (90+4')
ΔΟΚΑΡΙ: Κώτσιας (33')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τονίδης Δ. (Κορωνάς Χ. - Κολιπέτρος Ν.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Λαζαρίδης Μιλτιάδης
ΑΕ Ευόσμου (Γιώργος Τσουκαλίδης): Χρηστούδης, Αχαλινόπουλος Λ. (90' Σαμπιασβίλι), Τάνγκου, Κώτσιας, Κυριακίδης (46' Γκάρας), Καρατζάογλου, Ντόκου (82' Χιντασέλι), Διαμαντίδης, Λάμι (76' Μαντζίρης), Καρανδρέας (90' Αθανασιάδης), Τσέλα.
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας (89' Γκρέκος), Σαρίκης, Εμμανουηλίδης, Αντωνίου, Νικολαΐδης, Τσιφούτης, Παπάζης, Κωστάνογλου (77' Γιάντσιος), Καμπέρι, Γίλης, Παρούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου