Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Δόξα Πενταλόφου-Ιωνικός Ιωνίας 0-3


Πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις για φέτος η Δόξα Πενταλόφου ηττήθηκε σήμερα το απόγευμα στον Πεντάλοφο και από τον Ιωνικό Ιωνίας με το βαρύ σκορ 0-3. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 3ο λεπτό σουτ του Γιαννακάκη εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα (8') και στην πρώτη φάση στα καρέ της Δόξας ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ, όταν ο Κακούρος έβγαλε πολύ ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Πολίτης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1 για την ομάδα των Διαβατών. Στο 28' ωραία προσπάθεια και σουτ του Πολίτη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Καράμπελα. Στο 37' λάθος στην άμυνα του Ιωνικού, ο Γίλης έκλεψε τη μπάλα όμως το σουτ που επιχείρησε αποκρούσθηκε από τον Τσοτουλίδη. Σκορ ημιχρόνου 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50ο λεπτό ο Πολίτης με ένα πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής, πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα ανεβάζοντας τον δείκτη το σκορ στο 0-2 για τον Ιωνικό. Στο 53' διπλή χαμένη ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Τσιτλαχίδης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα αποκρούσθηκε ασθενώς από τους αμυντικούς του Ιωνικού και νέο σουτ από τον Κωστάνογλου, ο Τσοτουλίδης απέκρουσε σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα (56') σέντρα του Κωστάνογλου από τα αριστερά και κεφαλιά του Γίλη, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τσοτουλίδη. Στο 59' σουτ του Μούρια από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Καράμπελα. Στο 61' δυνατό συρτό σουτ του Κολέτσι έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Καράμπελα γράφοντας το 0-3 για τον Ιωνικό. Στο 67' σέντρα του Ασλανίδη από τα αριστερά και κεφαλιά του Πολίτη, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 75' δυνατό σουτ του Νόϊκου εκτός περιοχής άουτ. Τελικό αποτέλεσμα 0-3. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 18η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1' ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο την ΑΕ Ευόσμου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 25-2-2023 και ώρα 15:30 μ.μ., στο γήπεδο του Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης στα Σφαγεία.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ 0-3
ΣΚΟΡΕΡ: Πολίτης (8', 50'), Κολέτσι (61')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τικόζογλου Κ. (Φράγιος Α. - Τυριακίδης Ν.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σταμάτης Ηλίας
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης (53' Παρούσης), Τσιτλαχίδης, Τσιφούτης, Νικολαΐδης, Γιαννακάκης, Εμμανουηλίδης, Γιάντσιος (53' Αντωνίου), Καμπέρι (70' Παπάζης), Γίλης, Κωστάνογλου.
Ιωνικός Ιωνίας (Εμιλιάνο Χαλιλάι): Τσοτουλίδης, Κακούρος, Μαργαρίτης, Κατσαμακίδης, Λιόντας (46' Ασλανίδης), Κοπάτσι Άλντι, Μούρια (77' Βογιατζής), Νόϊκος, Κολέτσι (63' Κεχαγιάς), Πολίτης (77' Πασπαλάς Χ.), Ζαγναφέρης (63' Τσακίρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου