Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Φοίνικας Πολίχνης 1-2


Μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε στο σημερινό φιλικό που διεξήχθη το πρωί στον Πεντάλοφο η Δόξα Πενταλόφου, χάνοντας δίκαια από την πολύ καλή ομάδα του Φοίνικα Πολίχνης με σκορ 1-2. Στο πρώτο ημίχρονο οι Πολιχνιώτες προηγήθηκαν στο σκορ με 0-2 με δύο προσωπικά τέρματα που πέτυχε ο έμπειρος επιθετικός Δάμος Μαραντίδης, το 0-1 στο 30' με πλασέ και το 0-2 στο 43' με δυνατό σουτ εντός περιοχής. Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα ανέβασε λίγο την απόδοση της, δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ με κορυφαία το τετ α τετ και το σουτ του Παρούση στο 70' που πέρασε ελάχιστα άουτ αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ σε 1-2 με ένα πολύ όμορφο τέρμα που πέτυχε με δυνατό σουτ εκτός περιοχής στο Γ' ο Κώστας Νικολαΐδης. Τελικό αποτέλεσμα 1-2. 

Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την Α' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΜ με αντίπαλο τον Μακεδονικό Γέφυρας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την άλλη Κυριακή 18-9-2022 και ώρα 17:00 μ.μ.,  στο γήπεδο της Γέφυρας.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης, Ζαχαριάδης, Ζουμπούλης, Τσιφούτης, Αντωνίου, Γιαννακάκης, Φουρτζίου, Καμπέρι, Παπάζης, Παρούσης.
Ακόμη έπαιξαν και οι: Τσιτιρίδης, Μποχώνης, Τζόλης, Αναστασιάδης, Νικολαΐδης, Πουμπουρίδης, Σγουράκης, Γκρέκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου