Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου 4-0


Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη σήμερα (19/8/2022) το απόγευμα στο γήπεδο του Πενταλόφου, η τοπική Δόξα αντιμετώπισε την ομάδα του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, τον οποίο και κέρδισε με σκορ 4-0. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν: ο Φουρτζίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 28', ο Παρούσης με κοντινό πλασέ στο 37' έπειτα από πάσα του Ζαχαριάδη, ο Καρυπίδης με κοντινή κεφαλιά σε άδεια εστία στο 44' έπειτα από δυνατό σουτ του Παρούση και ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα του ΑΟΚ ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Παρούσης στο 65' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το κάθετο δοκάρι σημάδεψε στο 70' ο Κώτελης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μποχώνη. 

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την Δόξα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21-8-2022 και ώρα 18:30 μ.μ., με αντίπαλο την ΑΕ Καλλιθέας Παναγία Φανερωμένη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης, Ζουμπούλης, Μποχώνης, Νικολαΐδης, Ζαχαριάδης, Αγγελής, Φουρτζίου, Καμπέρι, Καρυπίδης, Παρούσης.
Ακόμη έπαιξαν και οι: Τσιτιρίδης, Κώτελης, Τσιφούτης Αθ.τ.Κ., Παπάζης, Αντωνίου, Λάτσκα, Μπουρνουξούζης, Μουλαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου