Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Δόξα Ασσήρου 1-3


Φιλική ήττα γνώρισε σήμερα (28/8/22) το απόγευμα στο γήπεδο της η Δόξα Πενταλόφου από την συνώνυμη της αυτή της Ασσήρου με σκορ 1-3. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού να αναφέρουμε ότι έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός της Δόξας Πενταλόφου για την φετινή σεζόν από τον πάτερ Ελευθέριο. Στο παιχνίδι τώρα και στο 9ο λεπτό ο Τρικαλόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο "Γ" του Καράμπελα, κάνοντας έτσι το 0-1 για την Άσσηρο. Στο 37' ο Μποχώνης εκτέλεσε φάουλ για τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα ο Χωλίδης της Ασσήρου να στείλει με κεφαλιά άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 57' ο διαιτητής του αγώνα κ.Καπρέτσος έδωσε πέναλτι για την Άσσηρο σε χέρι του Ζουμπούλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παραλίκης και ευστόχησε γράφοντας το 1-2 για την Άσσηρο. Στο 63' δοκάρι για την Δόξα Πενταλόφου από ωραίο δυνατό σουτ του Παπάζη. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 85' ο Τρικαλόπουλος.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την Δόξα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31-8-2022 και ώρα 18:30 μ.μ., με αντίπαλο τον Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί πιθανόν στο γήπεδο του Πενταλόφου.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης, Ζουμπούλης, Κώτελης, Μποχώνης, Νικολαΐδης, Ζαχαριάδης, Αγγελής, Καμπέρι, Παπάζης, Παρούσης.
Ακόμη έπαιξαν και οι: Τσιτιρίδης, Πουμπουρίδης, Γιαννακάκης, Τσιφούτης Αθ.τ.Κ., Αντωνίου, Μπουρνουξούζης, Σγουράκης, Βαθυλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου