Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Δόξα Πενταλόφου-Ιωνικός Ιωνίας 1-3


Μακριά από τον καλό της εαυτό βρέθηκε σήμερα η Δόξα Πενταλόφου κόντρα στην ομάδα του Ιωνικού Ιωνίας, από την οποία και ηττήθηκε με τελικό σκορ 1-3. Οι Πενταλοφίτες έχοντας σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών όπως του Σερέτη, του Τσιφούτη, του Νικολαΐδη και του Καρυπίδη (χωρίς να αποτελούν δικαιολογία οι απουσίες), δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάτι θετικό από το σημερινό παιχνίδι που ήταν αρκετά κρίσιμο για την είσοδο της ομάδας στην πρώτη τετράδα των play off. Στο παιχνίδι τώρα και στο πρώτο ημίχρονο η μόνη ομάδα που υπήρχε μέσα στο γήπεδο ήταν ο Ιωνικός, ο οποίος κατάφερε μέσα ένα 3λεπτο να τελειώσει ουσιαστικά το παιχνίδι και την υπόθεση νίκη. Στο 17ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, όταν το σουτ του Αγγελίδη από πλάγια θέση πέρασε άουτ. Στο 23' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιόντα, η μπάλα πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα (25') ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ μετά την αμυντική αδράνεια της Δόξας, ο Υψηλός έβγαλε συρτή σέντρα από τα αριστερά και ο Ελληνίδης με προβολή έκανε το 0-1. Σαν να μην έφτανε αυτό τρία λεπτά αργότερα στο 28' ο Μούρια με ένα απίστευτο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, έδωσε αέρα 2 τερμάτων στην ομάδα του Ιωνικού κάνοντας έτσι το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα ήταν καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας αρχικά να μειώσει το σκορ και στην συνέχεια αν μπορούσε να ισοφαρίσει το παιχνίδι αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Στο 53' δυνατό σουτ του Αγγελή εκτός περιοχής άουτ. Στο 79' ο Σουχασβίλι εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, ο Γιάννης Σαπάνης έπιασε ωραία δυνατή κεφαλιά με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του Τσοτουλίδη, μειώνοντας έτσι το σκορ για την Δόξα σε 1-2. Στο 81' δυνατό διαγώνιο σουτ του Μούρια, ο Καράμπελας απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 87ο λεπτό τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Δόξα να κάνει το 2-2, όταν ο Αγγελής έπιασε δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσοτουλίδη. Έπειτα και εκεί όπου η Δόξα πίεζε για την ισοφάριση καθώς σχεδόν όλοι οι παίκτες είχαν βγει μπροστά, σε μια ξαφνική αντεπίθεση του Ιωνικού στο 90' ο Μήτσικας με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-3 για τους φιλοξενούμενους μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς. Στο 93' του αγώνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γιαννακάκης για την Δόξα Πενταλόφου. Τελικό αποτέλεσμα 1-3. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' κατηγορίας ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο την Θύελλα Περιστερώνα, αγώνας που έχει ματαιωθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Θύελλας Περιστερώνα από το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα η Δόξα να το κερδίσει το παιχνίδι με 0-3 άνευ αγώνος.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ 1-3
ΣΚΟΡΕΡ: Ελληνίδης (25'), Μούρια (28'), Σαπάνης (79'), Μήτσικας (90')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Γιαννακάκης (93')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τονίδης Δ. (Χατζηβασιλείου Β. - Κουντουράς Ν.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ζαχαρίας Μαυρίδης
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης, Σεΐζης, Τσιτλαχίδης, Σαπάνης, Αγγελής, Γιαννακάκης, Αγγελίδης (55' Τζιώλης), Ιορδανίδης (λ.τρ. 70' Σπανίδης), Παρούσης, Σουχασβίλι.
Ιωνικός Ιωνίας (Εμιλιάνο Χαλιλάι): Τσοτουλίδης, Κακούρος (94' Αμπαζάι), Μαργαρίτης, Κακοτρίχης, Λιόντας, Χατζηαντωνίου, Κατσαμακίδης, Τσακίρης (77' Μήτσικας), Υψηλός (63' Κολέτσι), Ελληνίδης (63' Βογιατζής), Μούρια (94' Λικέρι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου