Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Κεραυνός Ωραιοκάστρου-Δόξα Πενταλόφου 1-2


Σπουδαία και πολύ σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα (23-1-2022) το πρωί στο Ωραιόκαστρο η Δόξα Πενταλόφου, καθώς κέρδισε στο φινάλε του αγώνα τον τοπικό Κεραυνό με σκορ 1-2, κάνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα για την είσοδο της ομάδας στην πρώτη τετράδα και τα play off. Στο πρώτο ημίχρονο οι Πενταλοφίτες ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και θα μπορούσαν να τελειώσουν από νωρίς την υπόθεση νίκη αν ήταν εύστοχοι στις αρκετές τελικές προσπάθειες που τους δόθηκαν. Στο 3ο λεπτό συρτή πάσα του Ιορδανίδη από τα αριστερά και σουτ του Παρούση μέσα από την περιοχή, ο Σεβαστίδης απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 5' δυνατό σουτ του Σαπάνη εντός περιοχής, ο Σεβαστίδης απέκρουσε εκ νέου δύσκολα σε κόρνερ. Στο 10' μακρινό δυνατό σουτ του Ιορδανίδη, ο Σεβαστίδης σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 18' δυνατό σουτ του Τάσιου εκτός περιοχής άουτ. Δύο λεπτά αργότερα (20') η Δόξα κέρδισε πέναλτι καθώς η μπάλα βρήκε σε χέρι παίκτη του Κεραυνού. Ο Παρούσης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε κάνοντας έτσι το 0-1 για την Δόξα Πενταλόφου. Στο 31' εκτέλεση φάουλ από τον Ιορδανίδη, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Σεβαστίδη. Στο 39' συρτή σέντρα του Σερέτη από τα αριστερά και σουτ του Γιαννακάκη, ο Σεβαστίδης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 43' δυνατό σουτ του Γιαννακάκη εκτός περιοχής άουτ. Σκορ ημιχρόνου 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός μπήκε πιο αποφασισμένος στο παιχνίδι και με ένα γκολ από τα "αποδυτήρια" στο 47' ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1 με ένα δυνατό σουτ του έμπειρου Χαψά μέσα από την περιοχή. Στο 53' σουτ από προσπάθεια του Σερέτη, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 62' δυνατό σουτ του Παρούση από τα δεξιά άουτ. Στο 67' δυνατό σουτ από κοντά του Καμενίδη, ο Καράμπελας εντυπωσιακά αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του. Στο 87' του αγώνα η Δόξα κερδίζει φάουλ πάνω στον Σερέτη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Παρούσης ανέλαβε την εκτέλεση, η μπάλα χτύπησε στο τείχος των παικτών του Κεραυνού και εν συνεχεία στρώθηκε στον αρχηγό της Δόξας Σαρίκη, ο οποίος με δυνατό σουτ "κεραυνό" έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στο Γ' της εστίας του Σεβαστίδη γράφοντας έτσι το 1-2 για την Δόξα Πενταλόφου μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού σημειώθηκαν επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ των παικτών και των δύο ομάδων και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθούν 3 ποδοσφαιριστές, ένας για τον Κεραυνό και δύο για την Δόξα. Από πλευράς γηπεδούχων αποβλήθηκε ο Μακρόπουλος ενώ από τους φιλοξενούμενος ο Καρυπίδης και ο Σερέτης. Τελικό αποτέλεσμα 1-2. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' κατηγορίας ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο τον Ιωνικό Ιωνίας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 30-1-2022 και ώρα 11:00 π.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-2
ΣΚΟΡΕΡ: Παρούσης (20' πέν.), Χαψάς (47'), Σαρίκης (87')
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: Καρυπίδης (93'), Σερέτης (93'), Μακρόπουλος (93')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μπάτζιος Ε. (Τυριακίδης Ν. - Φράγιος Α.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Χάϊτας Γεώργιος
Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Νίκος Μίντης): Σεβαστίδης, Σκέμπης Ν. (46' Καμενίδης), Μιχαηλίδης, Λιάτσικος, Ευθυμιάδης Θ., Κωστάνογλου (46' Μακρόπουλος), Τσεβρεντζής Α., Χαψάς, Ζιγκόλης (73' Μηνάς), Χατζηαγοράκης Χ., Τάσιος (88' Νιανιάς).
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης, Τζιώλης, Ιορδανίδης (80' Αγγελίδης), Νικολαΐδης, Αγγελής, Γιαννακάκης (62' Σουχασβίλι), Σαπάνης, Σερέτης, Παρούσης (88' Καρυπίδης), Τσιφούτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου