Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Συμπληρωματική προκήρυξη της ΕΠΣΜ: Πόσοι ανεβαίνουν και πόσοι υποβιβάζονται ανά κατηγορία!


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Μακεδονίας κατά τη συνεδρίαση του την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 στην αίθουσα διαλέξεων «Αλέξανδρος Παπαδόπουλος» στη Μίκρα αποφάσισε ομόφωνα:

1. Την συγκρότηση των ομίλων της Α1, Α’, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021.

2. Την συγκρότηση των ομίλων Κ 17, Κ16, Κ 15 Ειδικής κατηγορίας και Κ 14 των Πρωταθλημάτων Υποδομών της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021.

3. Την έγκριση της συμπληρωματικής προκήρυξης των Πρωταθλημάτων Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021. Συγκεκριμένα:

Α. Από την Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία ανέρχονται απ’ ευθείας στη Γ’ Εθνική κατηγορία δύο ομάδες, ήτοι μία ομάδα από κάθε όμιλο η οποία θα καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλό της.

Β. Να διεξαχθεί αγώνας κατάταξης σε ουδέτερο γήπεδο μεταξύ των ομάδων που θα καταλάβουν τη δεύτερη θέση σε κάθε όμιλο.

Γ.Από την Α1 Ερασιτεχνική υποβιβάζονται στην Α Ερασιτεχνική κατηγορίας συνολικά 3 ομάδες. Ήτοι οι 2 τελευταίες από τον 1ο όμιλο που συμμετέχουν 10 ομάδες και 1 ομάδα (η τελευταία) από τον 2ο όμιλο που συμμετέχουν 9 ομάδε.ς


Δ. Από την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία ανέρχονται απ’ ευθείας στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία έξι ομάδες, ήτοι μία ομάδα από κάθε όμιλο η οποία θα καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλό της.

Ε. Από την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία υποβιβάζονται απ’ ευθείας στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία έντεκα ομάδες, ήτοι οι δύο τελευταίες ομάδες από τους ομίλους των 10 ομάδων και μία (η τελευταία) από τον όμιλο των 9 ομάδων.

ΣΤ. Να διεξαχθεί αγώνας κατάταξης σε ουδέτερο γήπεδο μεταξύ των ομάδων που θα καταλάβουν τη δεύτερη θέση σε κάθε όμιλο.

Ζ. Από τη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία ανέρχονται απ’ ευθείας στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία έξι ομάδες, ήτοι μία ομάδα από κάθε όμιλο η οποία θα καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλό της.

Η. Από τη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία ανέρχονται απ’ ευθείας στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία έξι ομάδες, ήτοι δύο ομάδες από κάθε όμιλο οι οποία θα καταλάβουν τις αντίστοιχες θέσεις στον όμιλό τους.

4. Την εκπροσώπηση της ΕΠΣ Μακεδονίας στη ΓΣ της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου 2020 από τον Πρόεδρο, Σάββα Δημητριάδη ως τακτικό και τον Γενικό Γραμματέα, Παναγιώτη Γιουρούκαλη, ως αναπληρωματικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου