Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

ΚΥΠΕΛΛΟ: Μ.Α.Σ. Αγχιάλου-Δόξα Πενταλόφου 3-1



Αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου της ΕΠΣΜ η Δόξα Πενταλόφου μετά και την χθεσινή (3/10) ήττα της μέσα στην Αγχιάλο από τον τοπικό ΜΑΣ Αγχιάλου με σκορ 3-1. Έτσι στην Β' φάση περνάνε η Δόξα Αγίου Παύλου και ο ΜΑΣ Αγχιάλου. Να αναφέρουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή από τον διαιτητή κ.Αθανασιάδη στην μνήμη του παλιού διαιτητή και πρώην μέλους επί σειρά ετών στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, Δημήτριου Βατσικούρα. Στο χθεσινό παιχνίδι τώρα ο ΜΑΣ Αγχιάλου προηγήθηκε στο σκορ στο 17ο λεπτό με ένα σουτ του Ιβανάι έπειτα από αμυντική αδράνεια της Δόξας. Στο 44' οι γηπεδούχοι είχαν σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι του Καράμπελα από το δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Λ. Σαράντη. Σκορ ημιχρόνου 1-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε ένα δεκάλεπτο ο ΜΑΣ Αγχιάλου "καθάρισε" την υπόθεση πρόκριση καθώς στο 48' ένας πρώην παίκτης της Δόξας ο Αστέριος Δαλκίδης με δυνατό σουτ από κοντά έκανε το 2-0 και στο 54' ο Δ. Σαράντης έκανε μία εκπληκτική κούρσα από την δεξιά πλευρά, πέρασε όλη την άμυνα της Δόξας και με ένα ωραίο τελείωμα έγραψε το 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην μεγάλη νίκη του ΜΑΣ Αγχιάλου. Το μόνο που κατάφερε η Δόξα ήταν να μειώσει το σκορ στο 89ο λεπτό με ένα φανταστικό σουτ του νεαρού Παναγιωτίδη από το κέντρο σχεδόν του γηπέδου. Τελικό αποτέλεσμα 3-1. Επόμενο επίσημο παιχνίδι πλέον για την Δόξα Πενταλόφου θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου, όπου και θα γίνει η έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
Μ.Α.Σ. ΑΓΧΙΑΛΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 3-1
ΣΚΟΡΕΡ: Ιβανάι (17'), Δαλκίδης (48'), Σαράντης Δ. (54'), Παναγιωτίδης (89')
ΔΟΚΑΡΙ: Σαράντης Λ. (44')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Αθανασιάδης Θ. (Μαδίτσης Κ. - Κουντουράς Ε.)
Μ.Α.Σ. Αγχιάλου (Δημήτρης Σαράντης): Κιτσικούδης, Κουρελλάς, Σαράντης Λ., Σαράντης Δ., Πετσάκου, Ντελιλάι (65' Γιαννακάκης), Μπαγκντασαριάν (83' Κωνσταντίνου), Ιωάννου Σ. (65' Αρβανιτίδης), Παπαδόπουλος Φ., Δαλκίδης (83' Κοσμίδης), Ιβανάι (78' Ιωάννου Κ.).
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Καράμπελας, Σαρίκης, Μενεξές, Σκέμπης, Τσιτλαχίδης, Τσιφούτης (λ.τρ. 20' Πουμπουρίδης), Γρούτκας, Αγγελής, Τάκης, Παναγιωτίδης, Μελάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου