Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΣΕΖΟΝ 2013-14 (9 Απριλίου 2014): ΑΕ Λάρισας-Δόξα Πενταλόφου 3-1



Μεγάλες στιγμές ζούσε πριν από 6 χρόνια ακριβώς (9-4-2014) ολόκληρος ο Πεντάλοφος καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού, η Δόξα, θα αγωνιζόταν αντίπαλος με την 6η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδας (βάσει τίτλων), την ομάδα της ΑΕ Λάρισας στο ιστορικό Στάδιο Αλκαζάρ, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Ένας αγώνας από τους πιο ιστορικούς για την Δόξα, τον οποίο δεν θα ξεχάσει κανένας Πενταλοφίτης φίλαθλος που είχε βρεθεί τότε στις κερκίδες του Αλκαζάρ καθώς μέχρι και το 70ο λεπτό της αναμέτρησης, η Δόξα "κρατούσε" τον βαθμό της ισοπαλίας στα "χέρια" της, όταν και το σκορ ήταν στο 1-1. Για την ιστορία η ΑΕΛ είχε κερδίσει με σκορ 3-1 την Δόξα (Τα 2 γκολ με πέναλτι!!!), με τον Νέστορα Στεφανίδη να πετυχαίνει χατ-τρικ τερμάτων ενώ το γκολ της ισοφάρισης για την Δόξα το είχε πετύχει με κεφαλιά ο Γιώργος Σταμπουλής.

Στην παραπάνω φωτογραφία διακρίνεται η στιγμή των πανηγυρισμών των παικτών της Δόξας μετά το γκολ της ισοφάρισης που είχε πετύχει ο Γιώργος Σταμπουλής.

Στην παρακάτω φωτογραφία αναγράφεται η περιγραφή του παιχνιδιού όπως είχε δημοσιευθεί εκείνη την ημέρα από το επίσημο site της Δόξας Πενταλόφου ενώ πιο κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα στιγμιότυπα του αγώνα από το Θεσσαλικό κανάλι TRT.

Στον πάγκο της Δόξας σε εκείνο το ιστορικό παιχνίδι βρίσκονταν οι: Νάσης, Τούσιας, Ταΐρης, Πλάνος, Σπυρίδης, Πουμπουρίδης και Σαρίκης.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ Σ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου