Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Δόξα Ρετζικίου-Δόξα Πενταλόφου 2-3



Ματς ακατάλληλο για.. καρδιακούς διεξήχθη χθες (7/4) το απόγευμα στο γήπεδο των Πεύκων, εκεί όπου η τοπική Δόξα Ρετζικίου ηττήθηκε από την σκληροτράχηλη Δόξα Πενταλόφου με τελικό σκορ 2-3. Η Δόξα Πενταλόφου έχοντας ως πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της Νίκο Τσοτουλίδη που στην κυριολεξία "κατέβασε τα ρολά" σε αρκετές επιθέσεις του Ρετζικίου, κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης και να βρίσκεται σε απόσταση του 1 βαθμού από την είσοδο της στην πρώτη 5άδα που οδηγούν στους αγώνες μπαράζ για τα play off. Στο παιχνίδι τώρα και μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα, οι Πενταλοφίτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τάκη να μπουν μπροστά στο σκορ, το σουτ του οποίου πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μαυροκεφαλίδη. Δέκα λεπτά αργότερα (11') οι Πενταλοφίτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Τσιφούτη. Στο 14' σουτ του Άλεξ Κοπάτσι από τα αριστερά άουτ. Στο 17' ο Κιουρτσίδης με ωραίο διαγώνιο σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του Ρετζικίου μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενουμένων. Στο 26' δυνατό σουτ του Άλεξ Κοπάτσι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Μαυροκεφαλίδης μπλόκαρε τη μπάλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα (30') η Δόξα Πενταλόφου πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Άλντι Κοπάτσι με ωραία μπαλιά βρήκε τον αδερφό του Άλεξ, με τον δεύτερο να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Μαυροκεφαλίδη. Στο 33' σουτ του Τάκη, η μπάλα στα χέρια του Μαυροκεφαλίδη. Στο 42' διπλή μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι Ρετζικιώτες, αρχικά με τον Λαζαρίδη να πιάνει δυνατό σουτ από κοντά, ο Τσοτουλίδης απέκρουσε με τα πόδια και στη συνέχεια της φάσης νέο σουτ του Ακτσαλή, ο Τσοτουλίδης απέκρουσε και πάλι με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Σκορ ημιχρόνου 1-2.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Πασχαλίδης εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα Πενταλόφου, με τον Μάσκα να πιάνει δυνατή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και να γράφει το 1-3 για τους φιλοξενούμενους μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 63' σουτ από κοντά του Βούλτσιου, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 66' και έχοντας περάσει 1 λεπτό πριν ως αλλαγή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο νεαρός Μαλαμής με κοντινό πλασέ μείωσε το σκορ σε 2-3 για την Δόξα Ρετζικίου, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς και βάζοντας "φωτιά" στα εναπομείναντα 25 λεπτά μέχρι την λήξη. Στο 68' ωραία σέντρα του Κιουρτσίδη και σουτ του Σταυρίδη άουτ. Στο 74' δυνατό σουτ του Κιουρτσίδη εντός περιοχής, ο Τσοτουλίδης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα (77') δυνατό σουτ του Μαλαμή εντός περιοχής, ο Τσοτουλίδης ενστικτωδώς απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 81' δυνατό σουτ του Σταυρίδη, η μπάλα στην αγκαλιά του Τσοτουλίδη. Στο 85' μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για την Δόξα Πενταλόφου να κάνει το 2-4, όταν σε γέμισμα του Τσοτουλίδη, ο Άλντι Κοπάτσι μαζί με τον Μανικό κυνήγησαν τη φάση μέχρι την αντίπαλη περιοχή, ο τερματοφύλακας Μαυροκεφαλίδης έκανε άστοχη έξοδο με αποτέλεσμα ο Μανίκος να κλέψει τη μπάλα και να σουτάρει σε εντελώς άδεια εστία αλλά τελευταία στιγμή πάνω στη γραμμή έδιωξε τη μπάλα αμυντικός των γηπεδούχων. Στο 91' σουτ του Σαββατιανού από το ύψος του πέναλτι, ο Τσοτουλίδης με εκπληκτική απόκρουση αποσόβησε τον κίνδυνο από ένα σίγουρο τέρμα. Στο 94' τελευταία καλή φάση για τους Πενταλοφίτες, όταν ο Άλντι Κοπάτσι βγήκε μόνος σε αντεπίθεση από τα αριστερά, έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Μαυροκεφαλίδης μέσα σε σύγχυση κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα. Τελικό αποτέλεσμα 2-3. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Αία Ευόσμου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 9-4-2019 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΡΕΤΖΙΚΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-3
ΣΚΟΡΕΡ: Τσιφούτης (11'), Κιουρτσίδης (17'), Κοπάτσι Άλεξ (30'), Μάσκας (56'), Μαλαμής (66')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κατσικογιάννης (Νικολόπουλος - Κουτσημπασόπουλος)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μελενικιώτης Πέτρος
Δόξα Ρετζικίου (Ηλίας Ψωμάς): Μαυροκεφαλίδης, Σταυρίδης, Βούλτσιος (69' Πίσας Α.), Σαββατιανός, Πιαστόπουλος, Μαραγκούλιας, Κιουρτσίδης, Κεφαλάς, Λαζαρίδης (75' Κλαδάκης), Ακτσαλής (65' Μαλαμής), Μήττας.
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Τσοτουλίδης, Δαλκίδης, Τζιώλης, Αγγελής, Μάσκας, Σίμος, Κοπάτσι Άλεξ, Τσιφούτης (78' Σαρίκης), Τάκης (57' Μανίκος), Κοπάτσι Άλντι, Πασχαλίδης (75' Πουμπουρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου