Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Π.Α.Ε. Τερψιθέας Ευαγγελίστριας-Δόξα Πενταλόφου 1-2



Σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή του σκορ πέτυχε χθες (20/4) η Δόξα Πενταλόφου καθώς κέρδισε στο γήπεδο του Αγίου Παύλου την τοπική Π.Α.Ε. Τερψιθέας Ευαγγελίστριας με τελικό σκορ 1-2. Οι Πενταλοφίτες αν και δεν ξεκίνησαν καλά στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να πάρουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που διατηρεί την Δόξα σε τροχιά.. play off. Στο πρώτο ημίχρονο τώρα και στο 2ο λεπτό, δυνατό σουτ του Μανικού εκτός περιοχής, ο Γιαννακός σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 8' σουτ του Άλεξ Κοπάτσι, η μπάλα στα χέρια του Γιαννακού. Δύο λεπτά αργότερα (10') η Τερψιθέα στην πρώτη της ουσιαστική φάση κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν ο Ζαβρακλής Δ. εκτέλεσε κόρνερ για την ομάδα του, ο Νίκου-Λάππας Α. έπιασε καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Τσοτουλίδη για το 1-0. Στο 24' σουτ του Ζαβρακλή Δ. εκτός περιοχής άουτ. Στο 34ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Σίμος σούταρε μέσα από την μικρή περιοχή, η μπάλα πέρασε επικίνδυνα άουτ. Στο 37' εκτέλεση φάουλ του Μάσκα, η μπάλα στην αγκαλιά του Γιαννακού. Σκορ ημιχρόνου 1-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι, όπως είπαμε και στην αρχή του άρθρου για να γυρίσουν το παιχνίδι και έτσι κι έγινε. Στο 52' ο Μάσκας με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ, νίκησε τον Γιαννακό και ισοφάρισε το ματς για την Δόξα (1-1). Δεκαπέντε λεπτά αργότερα (67') οι Πένταλοφίτες έκαναν την ολική ανατροπή, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι, όταν ο Πασχαλίδης εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα και ο Αγγελής με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους φιλοξενούμενους. Στο 69' δυνατό σουτ του Άλεξ Κοπάτσι εκτός περιοχής, ο Γιαννακός μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 74' δυνατό σουτ του Παπαχρήστου εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 81' εκτέλεση φάουλ του Νίκου-Λάππα Π., η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Τσοτουλίδη. Στο 86' εκτέλεση φάουλ του Μάσκα από την δεξιά πλευρά, ο Γιαννακός με υπερπροσπάθεια απέκρουσε δύσκολα τη μπάλα σε κόρνερ. Τελικό αποτέλεσμα 1-2. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Ελευθεριακό, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν μετά τις εορτές του Πάσχα και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 30-4-2019 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
Π.Α.Ε. ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-2
ΣΚΟΡΕΡ: Νίκου-Λάππας Α. (10'), Μάσκας (52'), Αγγελής (67')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ζαφειρόπουλος Μ. (Μερκενίδης Κ. - Κουρμαδιάς Ν.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Χατζηγεωργίου Αλέξανδρος
Π.Α.Ε. Τερψιθέας Ευαγγελίστριας (Μάκης Ανταβαλής): Γιαννακός, Κατσίρης, Ζαφειρίδης (70' Αναγνώστου), Βασιλειάδης, Ακριτίδης, Νίκου-Λάππας Α., Αργυρόπουλος, Νίκου-Λάππας Π., Κουτρίδης (66' Ρωμαίος), Ζαβρακλής Δ. (88' Ζαβρακλής Θ.), Παπαχρήστου.
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Τσοτουλίδης, Σαρίκης, Τζιώλης, Αγγελής, Μάσκας, Σίμος (58' Πασχαλίδης), Κοπάτσι Άλεξ (90' Μενεξές), Τσιφούτης, Μανίκος (82' Τάκης), Αραμπατζούδης, Κοπάτσι Άλντι (75' Πουμπουρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου