Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Αναγέννηση Χαλκηδόνας-Δόξα Πενταλόφου 1-0



Δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό σήμερα (3/2) το μεσημέρι η Δόξα Πενταλόφου καθώς ηττήθηκε και μέσα στην Χαλκηδόνα από την τοπική Αναγέννηση με σκορ 1-0. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Πενταλοφίτες άξιζαν να πάρουν το κάτι παραπάνω καθώς βάσει της εμφάνισης τους, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Πριν αρχίσουμε την περιγραφή του αγώνα, άξιο αναφοράς είναι ότι για πρώτη φορά τέθηκαν αντιμέτωποι τα αδέρφια Σαπάνη. Από την μία ο Γιάννης για λογαριασμό της Αναγέννησης και από την άλλη ο Μίλτος για λογαριασμό της Δόξας. Στο παιχνίδι τώρα και στο 7ο λεπτό σουτ του Στεργιανού εκτός περιοχής, ο Τσοτουλίδης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 11' σουτ του Άλντι Κοπάτσι, ο Κατρατσέας εύκολα μπλόκαρε τη μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα (14') κεφαλιά του Γιάννη Σαπάνη μετά από κόρνερ, ο Τσοτουλίδης απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 18' σουτ του Άλντι Κοπάτσι εκτός περιοχής, η μπάλα άουτ. Στο 24' τεράστια ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Μανίκος με ωραία προσπάθεια μπήκε μέσα στην μικρή περιοχή της Αναγέννησης, έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ, με τον Κατρατσέα να κάνει την απόκρουση του αγώνα. Στο 30ο λεπτό του αγώνα και σε μία ανύποπτη φάση, ο Δημήτρης Γάκης πάσαρε στον Πασχάλη Στεργιανό κι αυτός με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αιφνιδίασε τον Τσοτουλίδη κάνοντας έτσι το 1-0. Στο 34' άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα για να φέρει το ματς στα ίσα με πρωταγωνιστή τον Μανίκο ο οποίος έπιασε πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κατρατσέα. Στο 38' εκτέλεση κόρνερ του Άλντι Κοπάτσι, ο Κατρατσέας απέκρουσε δύσκολα με τα ακροδάχτυλα εκ νέου σε κόρνερ. Στο 42' και μετά από αμυντική αδράνεια της Δόξας, ο Στεργιανός βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσοτουλίδη, έκανε το πλασέ αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας αποσόβησε για ακόμη μία φορά τον κίνδυνο από την εστία του. Στο 45' εκτέλεση φάουλ του Μάσκα, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Κατρατσέα. Σκορ ημιχρόνου 1-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 47' ο Ανδρέας Γάκης από τα αριστερά έπιασε ωραίο διαγώνιο σουτ, η μπάλα όμως πέρασε παράλληλα από την εστία του Τσοτουλίδη. Τέσσερα λεπτά αργότερα (51') δυνατό σουτ του Αραμπατζούδη, η μπάλα μόλις άουτ. Στο 59' σουτ του Τσαλώνη από το ύψος της περιοχής, ο Τσοτουλίδης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 68' δυνατό σουτ και πάλι του έμπειρου Γιώργου Τσαλώνη, η μπάλα πέρασε επικίνδυνα άουτ από το δεξί δοκάρι του Τσοτουλίδη. Έπειτα η Δόξα στα τελευταία 20 λεπτά που απέμειναν, είχε κλείσει στο μισό γήπεδο την Αναγέννηση Χαλκηδόνας η οποία είχε γυρίσει ολοκληρωτικά πίσω στα αμυντικά της καθήκοντα ούτως ώστε να διασφαλίσει το υπέρ της αποτέλεσμα, όπως και έγινε. Τελικό αποτέλεσμα 1-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΓΣ Ηλιούπολης, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 5-2-2019 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: Στεργιανός Π. (30')
ΔΟΚΑΡΙ: Μανίκος (34')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μάστακας (Τυριακίδης - Πατσιάς)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Λημνιός Νικόλαος
Αναγέννηση Χαλκηδόνας (Αντώνης Ζαρμπής): Κατρατσέας, Καφφές, Κούσας, Σαραμουρλής, Σαπάνης Ι., Χατζηαναγνώστου, Καρέντζος (66' Φώτος), Γάκης Δ., Στεργιανός Π., Τσαλώνης, Γάκης Α. (70' Κωτούλας).
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Τσοτουλίδης, Δαλκίδης, Τζιώλης, Σκέμπης, Σαπάνης Μ. (40' Μάσκας), Τσιφούτης, Κοπάτσι Άλεξ., Αγγελής, Μανίκος, Αραμπατζούδης (70' Μενεξές), Κοπάτσι Άλντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου