Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Μακεδονικός Γέφυρας-Δόξα Πενταλόφου 0-0



Ματς για γερά νεύρα έγινε σήμερα (17/2) το πρωί στο γήπεδο της Γέφυρας, όπου ο τοπικός Μακεδονικός και η Δόξα Πενταλόφου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0. Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας καθώς δεν δημιουργήθηκαν αξιόλογες φάσεις μπροστά στα καρέ των δύο ομάδων ενώ κυρίαρχο στοιχείο ήταν η δύναμη και οι πολλές μονομαχίες που έγιναν στον χώρο του κέντρου. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 24' πρώτη και μοναδική αξιόλογη φάση για τους γηπεδούχους η δυνατή κεφαλιά του Μαγούλα έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Κατσώρας, ο Τσοτουλίδης μπλόκαρε ενστικτωδώς τη μπάλα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πενταλοφίτες μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ανεβάζοντας στροφές και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια, θα μπορούσαν να είχαν φύγει με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Στο 59' μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ έχασε ο Μακεδονικός, όταν ο Ρέκαλης με ένα μακρινό σουτ προσπάθησε να πετύχει ένα εντυπωσιακό τέρμα αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσοτουλίδη. Στη συνέχεια η Δόξα έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 64' δυνατό σουτ του Άλεξ Κοπάτσι μέσα από την περιοχή, ο Τζιούτζιας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 71' ωραίο σουτ του Πασχαλίδη, η μπάλα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα (73') σουτ από προσπάθεια του Άλντι Κοπάτσι, άουτ. Στο 75' εκτέλεση φάουλ για την Δόξα με τον Άλντι Κοπάτσι, ο Μανίκος έγινε αποδέκτης της μπάλας και με δυνατό σουτ η μπάλα πέρασε επικίνδυνα παράλληλα από την εστία του Τζιούτζια. Στο 82' μεγάλη χαμένη ευκαιρία και πάλι για την Δόξα, με τον Μανίκο να πιάνει δυνατό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, ο έμπειρος Τζιούτζιας όμως κατάφερε και μπλόκαρε για ακόμη μία φορά ένα σίγουρο τέρμα. Η τελευταία φάση του παιχνιδιού και μάλιστα απίστευτη χαμένη ευκαιρία ήταν αυτή του Αραμπατζούδη στο 86ο λεπτό, όταν μετά από κάθετη πάσα του Άλντι Κοπάτσι, ο έμπειρος μέσος της Δόξας βρέθηκε τετ α τετ με τον Τζιούτζια αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι της Γέφυρας. Τελικό αποτέλεσμα 0-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο την Αστραπή Δενδροποτάμου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 19-2-2019 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-0
ΔΟΚΑΡΙ: Ρέκαλης (59')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παγώνης (Φράγιος - Κωνσταντίν)
Μακεδονικός Γέφυρας (Κώστας Πολυχρονίδης): Τζιούτζιας, Κατσώρας, Μπίτσης Π., Μαγούλας, Νικολαΐδης, Καμπούρης, Καφετζής (77' Μπίτσης Κ.), Τσιότσκας, Σκενδέρης, Δεβετζής (λ.τρ. 42' Δαλαμπάκης), Χατζηλίας (56' Ρέκαλης).
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Τσοτουλίδης, Δαλκίδης, Τζιώλης, Σκέμπης, Μάσκας, Τσιφούτης, Κοπάτσι Άλεξ (69' Πασχαλίδης), Αγγελής, Μανίκος (88' Σίμος), Αραμπατζούδης, Κοπάτσι Άλντι (90' Μενεξές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου