Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Εθνικός Μετεώρων-Δόξα Πενταλόφου 2-3



Σημαντική και συνάμα μεγάλη νίκη πέτυχε μέσα στο γήπεδο των Μετεώρων η Δόξα Πενταλόφου, καθώς κέρδισε τον τοπικό Εθνικό με σκορ 2-3, σημειώνοντας παράλληλα και το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα για το 2018. Οι Πενταλοφίτες ως ένα χρονικό σημείο στάθηκαν καλύτερά στον αγωνιστικό από τους αντιπάλους τους, παρ' όλα αυτά στα τελευταία 20 λεπτά "έπαιξαν" με την φωτιά αλλά ευτυχώς δεν "κάηκαν". Στο πρώτο ημίχρονο η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 12ο λεπτό, όταν ο Μάσκας έπιασε ωραία κεφαλιά μετά από κόρνερ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Ρίζα. Στο 23' οι γηπεδούχοι απάντησαν με το σουτ του Τσιούρη να βγαίνει λίγο άουτ από τα καρέ του Ψάρια. Στο 33' η Δόξα κερδίζει φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, ο έμπειρος Νίκος Σκέμπης ανέλαβε την εκτέλεση και με ένα σουτ "βολίδα" νίκησε τον Ρίζα κι έκανε το 0-1. Τεράστια διπλή ευκαιρία έχασαν 7 λεπτά αργότερα (40') τα Μετέωρα με πρωταγωνιστή τον Ελευθεριάδη, όμως ο Ψάριας κυριολεκτικά κατέβασε τα "ρολά", κρατώντας το 0 στην εστία του. Στο 44' ο Σίμος βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση από την δεξιά πλευρά, έδωσε συρτή σέντρα στον Μάσκα με τον τελευταίο να πιάνει το σουτ αλλά ο Ρίζα κατάφερε με δυσκολία να μπλοκάρει τη μπάλα. Σκορ ημιχρόνου 0-1.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 53' σε μία φάση καρμπόν όπως στο πρώτο μέρος, ο Σίμος έβγαλε ωραία συρτή σέντρα από τα δεξιά, με τον Μάσκα αυτή τη φορά να καταφέρνει με δυνατό πλάσε να δώσει αέρα 2 τερμάτων στην ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα (56'), ο Νίκος Σκέμπης εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, ο Ρίζα απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά ο Σίμος με πλάσε ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Κάπου εκεί φαινόταν πως το παιχνίδι είχε τελειώσει και ότι όλα είχαν κριθεί, οι παίκτες όμως των Μετεώρων είχαν αντίθετη άποψη. Όχι μόνο μείωσαν το σκορ από 0-3 σε 2-3 αλλά λίγο έλειψε να γίνει και 3-3 που θα ήταν ένα καταστροφικό αποτέλεσμα για την Δόξα που ήταν καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού καλύτερη του Εθνικού. Στο 61' ο Εθνικός μείωσε το σκορ με καρφωτή κεφαλιά του Ελευθεριάδη. Στο 69' ο Πουμπουρίδης σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία όταν βγήκε μόνος του από την αριστερή πλευρά να πασάρει στον ανενόχλητο Πρωτόγερο, προτίμησε να τελειώσει αυτός την φάση αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ρίζα. Στο 73' ο Μάσκας έπιασε πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής με τον Ρίζα να καταφέρνει να αποκρούσει ενστικτωδώς. Στο 79' άλλη μια μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι όταν ο Πρωτόγερος από πλάγια θέση και δεξιά, έπιασε δυνατό σουτ, η μπάλα όμως πέρασε παράλληλα από την εστία των Μετεώρων. Στο 84' ο Εθνικός μείωσε εκ νέου το αποτέλεσμα σε 2-3 με τον Πάσχο να πιάνει ένα σουτ-λόμπα και να κρεμάει τον Ψάρια, βάζοντας φωτιά στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν πραγματικά συγκλονιστικά με πολλές δυνατές μονομαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, όμως το σκορ παρέμεινε ως είχε. Τελικό αποτέλεσμα 2-3. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τις Ελπίδες Χαλάστρας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 13/2/2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-3
ΣΚΟΡΕΡ: Σκέμπης Ν. (33'), Μάσκας (53'), Σίμος (56'), Ελευθεριάδης (61'), Πάσχος (84')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παγώνης (Ζουρτουμίδης - Παρθενίδης)
Εθνικός Μετεώρων (Δαμιανός Αντωνίου): Ρίζα, Μεγαλίδης (58' Μπότσαρης), Γκροπάι Μ., Πάσχος, Μωϋσίδης, Γκροπάι Α., Νοτάκης, Βουλγαράκης, Κατεμίδης, Τσιούρης, Ελευθεριάδης.
Δόξα Πενταλόφου (Βασίλης Σμήλκος): Ψάριας, Σκέμπης Κ., Τσιτλαχίδης, Σκέμπης Ν., Σαραμουρλής, Τσιφούτης, Πρωτόγερος, Σαρίκης, Μάσκας, Σίμος (72' Γιόφκας), Πουμπουρίδης (90+1' Κύρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου