Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Μακεδονικός Γέφυρας-Δόξα Πενταλόφου 2-1



"Λασπομαχίες" παρά ποδόσφαιρο παρακολουθήσανε χθες (24/2) οι λιγοστοί φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στο γήπεδο της Γέφυρας, εκεί όπου ο τοπικός Μακεδονικός κατάφερε με μεγάλη ανατροπή να κερδίσει την Δόξα Πενταλόφου με σκορ 2-1. Οι φιλοξενούμενοι στην κυριολεξία "αυτοκτόνησαν" καθώς παρ' ότι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, έχασαν στην συνέχεια 2-3 απίστευτες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ υπέρ τους, έχοντας μαζί και ένα δοκάρι παρ' όλα αυτά η μπάλα "τιμωρεί" κι έτσι οι Γεφυριώτες πήραν μια μεγάλη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 13ο λεπτό ο Μάσκας εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών της Γέφυρας και με δυνατό σουτ νίκησε τον Αγγέλογλου, κάνοντας το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα (18') ο σκόρερ της Δόξας σούταρε από καλή θέση, η μπάλα όμως βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Δεύτερη μεγάλη φάση δύο λεπτά μετά (20') αυτή τη φορά με τον Γιόφκα να περνάει όλη την άμυνα των γηπεδούχων αλλά το σουτ που επιχείρησε, μπλόκαρε σχετικά εύκολα ο Αγγέλογλου. Στο 25' ήρθε η ισοφάριση από πλευράς Γέφυρας, όταν στην πρώτη ουσιαστικά φάση που δημιούργησε ο Μακεδονικός στον αγώνα ο Πεταλάς έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά, με τον Βόβλα να πιάνει καρφωτή κεφαλιά και να φέρνει το ματς στα ίσια. Στο 27' η Δόξα χάνει άλλη μια μεγάλη ευκαιρία με τον Γιόφκα να μη μπορεί για δεύτερη φορά να σκοράρει καθώς το σουτ του αποκρούστηκε ενστικτωδώς από τον έμπειρο Αγγέλογλου. Στο 31' ο Καζάνας έπιασε ωραία κεφαλιά αλλά άουτ. Στο 35' ο Παροτσίδης χάνει την ευκαιρία του αγώνα, όταν έγινε βαθιά μπαλιά από τον έμπειρο Νίκο Σκέμπη, ο Παροτσίδης βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή των αντιπάλων, έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Αγγέλογλου και φαινόταν να καταλήγει στα δίχτυα αλλά τελευταία στιγμή πετάχτηκε αμυντικός των γηπεδούχων και έδιωξε την μπάλα, πριν αυτή περάσει την γραμμή. Στο 41' ο Πεταλάς προσπάθησε με ψηλοκρεμαστό σουτ να νικήσει τον Ψάρια αλλά πέρασε άουτ. Σκορ ημιχρόνου 1-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πενταλοφίτες μπήκαν πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ αλλά τα χαλούσαν όλα στην τελική πάσα. Στο 58' και κόντρα στην ροή του αγώνα ο Μακεδονικός πήρε "κεφάλι" στο σκορ, όταν ο Γαρουφαλιάς έπιασε δυνατή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ψάρια για το 2-1. Από εκεί και πέρα παίχτηκε κακό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να σημειωθούν μόνο δύο καλές στιγμές στο παιχνίδι κι αυτές ανήκαν στους γηπεδούχους. Στο 76' ο Τζουράκης έπιασε πολύ δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη, με την μπάλα να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι του Ψάρια και στα χασομέρια του αγώνα (91') ο Δαμασκηνός προσπάθησε κι αυτός να στείλει για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το σουτ του αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Ψάρια. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 27/2/2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: Μάσκας (13'), Βόβλας (25'), Γαρουφαλιάς (58')
ΔΟΚΑΡΙΑ: Μάσκας (18'), Τζουράκης (76')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Καραγιαννίδης (Τυριακίδης - Στάγκος)
Μακεδονικός Γέφυρας (Χρήστος Ζίφκας): Αγγέλογλου, Κατσώρας, Αβραμίδης, Καμβούκος, Γαρουφαλιάς, Τζουράκης, Καφετζής, Βόβλας (57' Σκενδέρης), Καζάνας (90+2' Μπίτσης), Πεταλάς (85' Δαμασκηνός), Μάστορας.
Δόξα Πενταλόφου (Βασίλης Σμήλκος): Ψάριας, Σκέμπης Κ., Τσιτλαχίδης (88' Κύρου), Σκέμπης Ν., Σαραμουρλής, Τσιφούτης, Γιόφκας (70' Χωλετσίδης), Σαρίκης, Μάσκας, Παροτσίδης, Σίμος (70' Πρωτόγερος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου