Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Δόξα Πενταλόφου-Δόξα Ελπίδας 3-2



Συγκλονιστικό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Νεοχωρούδας, καθώς η γηπεδούχος Δόξα Πενταλόφου κατάφερε να ανατρέψει ολοκληρωτικά το 0-2 της Δόξας Ελπίδας σε 3-2. Η Δόξα Ελπίδας ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στο 17ο λεπτό με δυνατό πλασέ του Βασιλειάδη. Σαν να μην έφτανε αυτό η Δόξα Ελπίδας κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με σκόρερ αυτή τη φορά τον Φέμι, ο οποίος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-2 στο 22ο λεπτό. Έπειτα η γηπεδούχος Δόξα Πενταλόφου από το 30' και μετά προσπάθησε να μειώσει το σκορ, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Γιόφκα, Σταματάκη και Φούκα αλλά το 0-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο μία Δόξα στο γήπεδο κι αυτή ήταν του Πενταλόφου. Μόλις στο 47' ο Φλαρούντζος με δυνατό γυριστό σουτ μείωσε το σκορ σε 1-2. Καθολική υπεροχή στη συνέχεια του παιχνιδιού για τους Πενταλοφίτες, οι οποίοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς στο 64' με ένα απίστευτο δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Σταματάκη, ο οποίος πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Δόξας Πενταλόφου. Η ολική ανατροπή του σκορ έγινε 12 λεπτά αργότερα, όταν ο Μάσκας έπιασε πολύ δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Πολατίδης απέκρουσε ασθενώς την μπάλα και στην επαναφορά ο επερχόμενος Φλαρούντζος με κοντινό πλασέ έγραψε το 3-2 για την Δόξα Πενταλόφου. Στη συνέχεια το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο για τους γηπεδούχους αν ευστοχούσαν σε 2-3 κλασικές περιπτώσεις για γκολ, με κορυφαία αυτή του Βασίλη Φούκα στο 82', ο οποίος βρέθηκε μόνος τετ α τετ με τον Πολατίδη, προσπάθησε να τον κρεμάσει με μια ψηλοκρεμαστή λόμπα αλλά ο τερματοφύλακας των Ευοσμιτών με τα ακροδάχτυλα μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 92' αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τελιάδης. Τελικό αποτέλεσμα 3-2. Την επόμενη αγωνιστική (21η) η Δόξα Πενταλόφου θα κάνει το προγραμματισμένο ρεπό της.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΔΟΞΑ ΕΛΠΙΔΑΣ 3-2
ΣΚΟΡΕΡ: Βασιλειάδης (17'), Φέμι (22'), Φλαρούντζος (47', 76'), Σταματάκης (64')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Τελλιάδης (90+2)
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παπαγγελής (Δεμερτζής - Πάνου)
Δόξα Πενταλόφου (Κώστας Λαμπάδας): Ψάριας, Τσιτλαχίδης, Σαρίκης (45' Σημαιοφορίδης), Μάσκας, Σαπάνης Ι., Σταματάκης, Φλαρούντζος, Γιόφκας (70' Παροτσίδης), Φούκας, Σαπάνης Μ., Τσιφούτης Χρ. (87' Σίμος).
Δόξα Ελπίδας (Παύλος Μποΐκογλου): Πολατίδης, Πετρόπουλος (78' Περχανίδης), Αγαθαγγελίδης, Σωτηριάδης, Τελλιάδης, Κουγιουμτζίδης, Βασιλειάδης, Πετρίδης, Φέμι, Παπακωνσταντίνου (74' Χατζηιωσηφίδης), Φωλτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου