Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου-Δόξα Πενταλόφου 2-1



Μετά από μία μέτρια έως κακή εμφάνιση η Δόξα Πενταλόφου γνώρισε την ήττα στο Καλοχώρι από τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο με τελικό σκορ 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο το Καλοχώρι ήταν αυτό που προηγήθηκε στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσούλε στο 10ο λεπτό. Έπειτα ο Μέγας Αλέξανδρος έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Τσούλε και τον Κασκάνη αλλά το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα αντέδρασε και στο 62ο λεπτό ο έμπειρος Μίλτος Σαπάνης με πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Για τα επόμενα περίπου δέκα λεπτά είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να ανατρέψει ολοκληρωτικά το παιχνίδι, βάζοντας ένα δεύτερο γκολ. Σε μία ανύποπτη φάση και μετά από εκτέλεση κόρνερ για το Καλοχώρι, ο κορυφαίος παίκτης σήμερα του Μέγα Αλέξανδρου Βασίλης Τσούλε με ένα δυνατό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, έκανε το 2-1 στο 74ο λεπτό και έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Τεράστια ευκαιρία στη συνέχεια για κάνει το 2-2 έχασε η Δόξα, όταν στο 86' και μετά από αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε στην άμυνα του Καλοχωρίου, ο Γιόφκας επιχείρησε με ένα δυνατό σουτ να ισοφαρίσει το ματς αλλά τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Καλοχωρίου απομάκρυναν ενστικτωδώς τη μπάλα πριν περάσει από την γραμμή. Τελευταία καλή φάση για την Δόξα στο 89' όταν ο Σταματάκης με δυνατό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Τσιλέπη αλλά ο τερματοφύλακας του Καλοχωρίου αρχικά απέκρουσε και στη συνέχεια κατάφερε και να μπλοκάρει τη μπάλα. Τελικό αποτέλεσμα 2-1. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Μακεδονικό Γέφυρας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νεοχωρούδας. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 28/2/2017 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: Τσούλε (10' πεν., 74'), Σαπάνης Μ. (62')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τσακιρίδης (Στεφανίδης - Καμενής)
Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου (Γιάννης Κατσαρός): Τσιλέπης, Χατζησάββας, Ελευθερίου, Πόπτσης, Αραμπατζής, Γερολάκος, Κασκάνης, Χύσα, Τσούλε, Ιβανάι, Πολίτης. Αγωνίστηκαν και οι: Χολέβας, Παπαμιχαηλίδης και Κοντογιώργης Γ.
Δόξα Πενταλόφου (Κώστας Λαμπάδας): Ψάριας, Τσιτλαχίδης, Σίμος (72' Γιόφκας), Σκέμπης, Σαπάνης Ι., Σταματάκης, Μάσκας, Παροτσίδης (83' Σαραμουρλής), Φούκας, Σαπάνης Μ., Τσιφούτης Χ. (55' Πουμπουρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου