Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Δόξα Πενταλόφου-Αστραπή Δενδροποτάμου 1-0



Την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Δόξα Πενταλόφου, κερδίζοντας σήμερα (2/10) το πρωί την Αστραπή Δενδροποτάμου με τελικό σκορ 1-0. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Μάσκας από τα 50 μέτρα έπιασε δυνατό σουτ, ο Σεϊφεδίνογλου ήταν πιο έξω από την εστία με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του, κάνοντας έτσι το 1-0. Στη συνέχεια η Δόξα είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών να "καθαρίσει" το ματς, με κορυφαία φάση αυτή του Μίλτου Σαπάνη στο 9', όταν το σουτ του κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σεϊφεδίνογλου. Η Αστραπή από τη πλευρά της έχασε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ στο 36' και στο 39' αλλά ο Ψάριας και τις δύο φορές απέκρουσε εντυπωσιακά. Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο πήρε μια "άγρια" μορφή καθώς κάπου στο 65' δημιουργήθηκαν μικροεπεισόδια στην κερκίδα του γηπέδου με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για 10 περίπου λεπτά. Έπειτα το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά χωρίς όμως να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο κι από τις δύο ομάδες έως το τέλος του αγώνα. Τεράστια ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη έχασε η Δόξα στο 84', όταν ο Κιθαρίδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το δυνατό πλάσε του βρήκε πάνω στον τερματοφύλακα της Αστραπής Σεϊφεδίνογλου. Στο 89ο ο διαιτητής της συνάντησης κ.Μολιχιτούδης απέβαλε εντελώς άδικα τον Σαρίκη από πλευράς Δόξας. Τελικό αποτέλεσμα 1-0. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο την Δόξα Ελπίδας Ευόσμου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 4/10/2016 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΣΤΡΑΠΗ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: Μάσκας (4')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Σαρίκης (89')
ΔΟΚΑΡΙ: Σαπάνης Μ. (9')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μολιχιτούδης (Μερκενίδης-Παπαναστασίου)
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Ψάριας, Σαπάνης Ι., Μάσκας, Τσιφούτης Αθ., Σαρίκης, Σταματάκης, Σαπάνης Μ. (57' Πουμπουρίδης), Φούκας, Κόζαρης (46' Κιθαρίδης), Γιόφκας, Παροτσίδης (78' Τάκης).
Αστραπή Δενδροποτάμου (Νίκος Μαχαιρίδης): Σεϊφεδίνογλου, Ασημάκης, Τσαμουζάκης, Ιωαννίδης, Βασιλείου, Μουκάτατζης, Χρήστου, Κουταλίδης (35' Δημητρίου Ε.), Δημητρίου Π., Στέπια, Χουσεΐνογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου