Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Μακεδονικός Γέφυρας-Δόξα Πενταλόφου 0-1



Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, η Δόξα Πενταλόφου κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη μέσα σε μία από τις δύσκολες έδρες του ομίλου, όπως είναι αυτή της Γέφυρας με τελικό σκορ 0-1. Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι η Δόξα μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας παράλληλα να ανοίξει νωρίς το σκορ, μόλις στο 9ο λεπτό με σουτ του αρχηγού της Σαρίκη. Εν συνεχεία η Δόξα έχασε τρεις κραυγαλέες ευκαιρίες να τελειώσει το ματς αλλά ο Μίλτος Σαπάνης στάθηκε άτυχος και στις τρεις. Σκορ ημιχρόνου 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γέφυρα προσπάθησε να αντιδράσει, είχε την κατοχή της μπάλας για αρκετό διάστημα αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάτι το ιδιαίτερο. Η μοναδική καθαρή ευκαιρία του αγώνα για την Γέφυρα έγινε στο 75ο λεπτό, όταν ο Μάστορας βρέθηκε τετ α τετ με τον Ψάρια, ο πρώτος έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο γκολκίπερ της Δόξας έκανε εξαιρετική επέμβαση κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι ήταν πάνω-κάτω με την Δόξα να βγαίνει στα αντίπαλα καρέ μόνο με αντεπιθέσεις και την Γέφυρα να ψάχνει, με αρκετά γεμίσματα, την ισοφάριση. Το σκορ όμως δεν άλλαξε και έτσι η Δόξα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, έπιασε την Γέφυρα στους 15 βαθμούς και με την ψυχολογία στο... ζενίθ υποδέχεται στη Νεοχωρούδα τον πολύ ενισχυμένο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, σε άλλο ένα ντέρμπι από τα παλιά. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν τη Τρίτη 25/10/2016 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: Σαρίκης (9')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γκορτσίλας (Φράγιος-Τσεχελίδης)
Μακεδονικός Γέφυρας (Κώστας Μαυροβουνιώτης): Δήμου, Κατσώρας, Βασιλάκογλου, Γαρουφαλιάς, Ρετζέπης (69' Τυροβούζης Δ.), Καφετζής, Κοντογιάννης (51' Αβραμίδης Ι.), Παναγιωτάτος (86' Ψάρρας Ν.), Τσαρτσάρης, Μάστορας, Αυγερινός.
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Ψάριας, Τσιφούτης Χ., Γιόφκας, Σαπάνης Ι., Σκέμπης, Σημαιοφορίδης, Σαρίκης, Τσιφούτης Αθ., Κόζαρης (81' Μενεξές), Σαπάνης Μ. (88' Τάκης), Φούκας (66' Κιθαρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου