Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ελευθεριακός-Δόξα Πενταλόφου 2-2



Βαθμό "χρυσάφι" απέσπασε η Δόξα Πενταλόφου μέσα στο Κορδελιό, όπου Ελευθεριακός και Δόξα ήρθαν ισόπαλοι με τελικό σκορ 2-2. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα σκορ με τον Δημητριάδη στο 14' να κάνει το 1-0. Άμεση απάντηση για την Δόξα 3 λεπτά αργότερα, ο Γιόφκας με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Στο 38' η Δόξα κάνει την ολική ανατροπή του σκορ, όταν ο Τζιώλης βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Ελευθεριακού και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-2 για την Δόξα. Σκορ ημιχρόνου 1-2.



Στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 49' ο Ελευθεριακός ισοφάρισε το παιχνίδι, όταν και πάλι ο Δημητριάδης με δυνατό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έγραψε το τελικό 2-2. Να αναφέρουμε ότι στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού ο Ελευθεριακός έχασε αρκετές ευκαιρίες για πάρει κεφάλι στο σκορ, έχοντας επίσης και ένα δοκάρι στο 88'. Η Δόξα από την μεριά της προσπαθούσε να βγει στις αντεπιθέσεις μήπως και πετύχει κάποιο τέρμα, όμως το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος, παίρνοντας ένα πολύτιμο βαθμό από μία πολύ δύσκολη έδρα. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον πανίσχυρο φέτος ΠΑΟ Κουφαλίων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεοχωρούδας, λόγω των εργασιών που θα γίνουν φέτος για ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 20/9/16 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-2
ΣΚΟΡΕΡ: Δημητριάδης (14', 49'), Γιόφκας (17'), Τζιώλης (38')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ιωακειμίδης Μ. (Καλεμκερίδης Χ. - Νικολόπουλος Κ.)
Ελευθεριακός (Ζαχαρίας Σεμερτζίδης): Καρσίκης, Ασλανίδης, Πασχαλίδης (71' Νατσίδης), Βενέτης, Χελιδόνης, Καϊμακαμίδης (80' Βιλανάκης), Χαιρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κατεμίδης (75' Τσουμλέκης), Τούσα, Δημητριάδης.
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Ψάριας, Σαρίκης (67' Σημαιοφορίδης), Σκέμπης (28' Μενεξές), Τσιφούτης Χ. (54' Μάσκας), Σαπάνης Ι., Σταματάκης, Φούκας, Τσιφούτης Αθ., Κόζαρης, Τζιώλης, Γιόφκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου