Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Αίας Ευόσμου-Δόξα Πενταλόφου 0-0



Όπως πέρσι έτσι και φέτος, η αναμέτρηση του Αία Ευόσμου με την Δόξα Πενταλόφου ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο σκορ 0-0. Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε τελειώσει τουλάχιστον 0-2. Η Δόξα ανά διαστήματα ήταν πολύ καλύτερη του αντιπάλου της και αν  εκμεταλλευόταν κάποιες από τις κλασσικές ευκαιρίες που της δόθηκαν θα έπαιρνε σήμερα το τρίποντο της νίκης, το οποίο και δικαιούνταν. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα ήταν αυτή που έκανε την πρώτη μεγάλη φάση στο ματς, όταν στο 36' ο Κόζαρης βρέθηκε σε καλή θέση για γκολ αλλά το σουτ του τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αία. Σκορ ημιχρόνου 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα χάνει κραυγαλέες ευκαιρίες για γκολ και συγκεκριμένα στο 52' με τον Γιάννη Σαπάνη, στο 75' με τον Κόζαρη, στο 77' με τον Σταματάκη, στο 82' με τον Πρωτόγερο και η μεγαλύτερη ευκαιρία στο 91' με τον Γιόφκα. Στο 64' η ομάδα του Αία είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Καρυπίδης έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Ψάρια. Τελικό αποτέλεσμα 0-0. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο την Αστραπή Δενδροποτάμου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2/10/2016 και ώρα 11:00 π.μ. στο γήπεδο της Νεοχωρούδας.

Το φύλλο αγώνος:
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μαμασούλας (Παλάσκας-Γεωργόπουλος)
Αίας Ευόσμου (Σάββας Κοτσέρογλου): Σταυρίδης, Ιωακειμίδης, Εγγλέζος, Ναλμπάντης, Κωστίδης, Καραντασιάδης, Κοταξής (52' Στεφανόπουλος), Καρυπίδης, Τζημάνης (70' Σπυριδόπουλος), Γαβρίδης (60' Ζαρζούκης), Σαλτσίδης.
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Ψάριας, Σκέμπης (78' Τσιφούτης Χ.), Σαπάνης Ι., Μάσκας, Τσιφούτης Αθ., Σαρίκης, Σταματάκης, Μενεξές (46' Σαπάνης Μ.), Φούκας (69' Πρωτόγερος), Κόζαρης, Γιόφκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου