Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Α.Ο. Καρδίας-Δόξα Πενταλόφου 2-0



Την ήττα γνώρισε σήμερα το απόγευμα η Δόξα Πενταλόφου από τον Α.Ο. Καρδίας με σκορ 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 77' ο Καμπουρίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε στο 81ο λεπτό με πολύ ωραίο πλασέ του Ξανθόπουλου. Οι δύο ομάδες είχαν κι από μία αποβολή πριν επιτευθούν τα γκολ, για την Καρδία αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χαρίσης στο 66' ενώ για την Δόξα αποβλήθηκε επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σημαιοφορίδης στο 69'. Τελικό σκορ 2-0. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Αχιλλέα Τριανδρίας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9-4-2016 στις 17:00 μ.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Α.Ο. Καρδίας (Βαγγέλης Αλεξόπουλος): Νικολαΐδης, Στεφανίδης (66' Τζελέπης), Ιωαννίδης, Μπιμπισίδης, Συρόπουλος, Μαυρής, Κωνσταντινίδης (63' Ξανθόπουλος), Μαρινόπουλος (46' Καμπουρίδης), Δούκας, Χαρίσης, Προσκυνητόπουλος.
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Ψάριας, Τσιφούτης Αθ., Λιθοξόπουλος, Σαπάνης (72' Σαρίκης), Μάσκας, Καρκάρης, Πουμπουρίδης (83' Μενεξές), Σαραμουρλής (79' Βασιλειάδης), Σημαιοφορίδης, Γιόφκας, Τζιώλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου