Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Δόξα Πενταλόφου-Αχιλλέας Τριανδρίας 1-4



Την ήττα γνώρισε χθες το απόγευμα η Δόξα Πενταλόφου από την ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας με σκορ 1-4. Η ομάδα της Τριανδρίας κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης με πλασέ του Νικολόπουλου, κάνοντας το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ιωαννίδης με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το 0-3 έγινε στο 34' με ωραίο πλασέ του Ζήσι. Πρώτη και τεράστια ευκαιρία για την Δόξα να μειώσει το σκορ στο 41', όταν ο Σαραμουρλής έπιασε δυνατό σουτ, ο τερματοφύλακας της Τριανδρίας Μαυρομιχάλης απέκρουσε δύσκολα, η μπάλα όμως καταλήγει από τα δεξιά στον Τζιώλη, ο οποίος από δύσκολη θέση όμως δεν μπόρεσε σε άδεια εστία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Σκορ ημιχρόνου 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 46' η Δόξα μειώνει το σκορ σε 1-3, με κοντινά πλασέ του Σαπάνη. Στο 57' μετά από ωραία ανάπτυξη των παικτών της Τριανδρίας, ο Νικολόπουλος με πλασέ νίκησε τον Πένου και έγραψε το τελικό 1-4. Επόμενος και τελευταίος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο την Θύελλα Περιστερώνα, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13-4-2016 στις 17:30 μ.μ., στο γήπεδο της Περιστερώνας.


Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Πένου, Τσιφούτης Χρ., Σαπάνης, Μάσκας, Καρκάρης (67' Κύρου), Τσιφούτης Αθ., Πουμπουρίδης, Σαραμουρλής, Βασιλειάδης, Γιόφκας (87' Ψάριας), Τζιώλης (59' Σαρίκης).

Αχιλλέας Τριανδρίας (Κώστας Γαλτσίδης): Μαυρομιχάλης, Δεληγιώργης, Ζωγράφος, Μαρμαρίδης, Πανούσης, Μουτζίκος, Κουτσικοβαγγέλης, Ιωαννίδης (66' Τσιάμης), Λιάρος, Ζήσι (72' Γουγουτσάς), Νικολόπουλος (60' Τσαρδακλής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου