Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ!!!



ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Η ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ (ΠΑΛΙΟ), ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 23ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣΜ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7/2/2016 ΣΤΙΣ 15:30 Μ.Μ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α1, Η ΔΟΞΑ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 0-2. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΜ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-2012, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Η ΔΟΞΑ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0.

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ:


O ΠΑΟ Κουφαλίων ιδρύθηκε το 1964 έπειτα από τη συγχώνευση του Άρη και του Ηρακλή Κουφαλίων. Ο ΠΑΟ Κουφαλίων μετράει πάρα πολλές συμμετοχές στο τέως Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής τα τελευταία 30 χρόνια. Μεγάλη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου ήταν η κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος την αγωνιστική σεζόν 1974-75, διεκδικώντας την άνοδο στη Β’ εθνική από τον Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου Βόλου, την οποία έχασε σε αγώνα μπαράζ που είχε διεξαχθεί στην Κοζάνη.
Σπουδαίοι παίκτες ξεπήδησαν από την ομάδα των Κουφαλίων, όπως οι Μουρατίδης (ΠΑΟΚ, Νάουσα), Φάνης Αθανασιάδης (Άρης), Παπαχριστούδης (ΠΑΟΚ), Γάκης (Άρης, Παναιτωλικός, Καστοριά), Παπαμιχαήλ (Δόξα Δράμας, Πανιώνιος), Γιαννακούλας (Παναθηναϊκός, Κόρινθος, Μακεδονικός), Γκιτσιούδης (Ηρακλής, ΠΑΟΚ), Νεντίδης (Ολυμπιακός, Απόλλων Καλαμαριάς, Ηρακλής) και Φυτανίδης (Απόλλων Καλαμαριάς, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος).


ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ:

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ (ΠΑΛΙΟ):

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:
ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 8-11 °C
ΑΝΕΜΟI: 2 μποφόρ
ΔΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΕΜΟΥ: Ν
ΥΓΡΑΣΙΑ: 37-46%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου