Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Δόξα Πενταλόφου-Φοίνικας Πολίχνης 0-1



Άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο η Δόξα μπορούσε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας παρ' όλα αυτά γνώρισε την ήττα από τον Φοίνικα Πολίχνης με σκορ 0-1. Το παιχνίδι γενικώς ήταν ισορροπημένο με λίγες ευκαιρίες κι από τις δύο ομάδες, όμως ο Φοίνικας με τυχερότατο γκολ του Δεδούση(?) κατάφερε να ανοίξει το σκορ, κάνοντας έτσι το 0-1. Σκορ ημιχρόνου 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Φοίνικας ήταν αυτός που έχασε την μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει το παιχνίδι στο 56' όταν ο Τσουκαλίδης επιχείρησε το σουτ και την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία του Ψάρια. Η Δόξα στα τελευταία λεπτά και πιο συγκεκριμένα στο 87' έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, με τον Σαραμουρλή να μη μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Αβραμίδη. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Παύλο Μελά, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Σταυρούπολης. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα οριστούν την Τρίτη 16-2-2016 από την ΕΠΣΜ.

Η σύνθεση της Δόξας:
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Ψάριας, Τσιφούτης Χρ., Καρκάρης (83' Πουμπουρίδης), Μάσκας, Σαπάνης, Λιθοξόπουλος, Σαραμουρλής, Τάκης (58' Βασιλειάδης), Παροτσίδης (66' Μενεξές), Τζιώλης, Τσιφούτης Αθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου