Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ!!!



ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Η ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣΜ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/10/2015 ΣΤΙΣ 16:30 Μ.Μ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ.

ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-15 ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΜ, ΟΠΟΥ Η ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0.

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ:


Ο Φοίνικας Πολίχνης είναι ένα ελληνικό αθλητικό σωματείο με έδρα την Πολίχνη Θεσσαλονίκης, στο Νομό Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε το έτος 1955 με την ονομασία «Ελληνικός Φοίνικας Πολίχνης».Η ιστορική ομάδα της Πολίχνης ιδρύθηκε το 1955 από φιλόδοξους κατοίκους της Πολίχνης με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η ομάδα της Πολίχνης πρωταγωνίστησε και εντυπωσίασε με την συνεχόμενη ανοδική πορεία της. Την περίοδο 1964-65 ο Φοίνικας Πολίχνης τερματίζει 3ος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Εν συνεχεία δεν μπορεί να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής διότι δεν κατέβαλε ένα απαραίτητο χρηματικό ποσό στην ΕΠΟ. Την περίοδο 1965-69 ο Φοίνικας Πολίχνης πραγματοποιεί μια αξιόλογη και εντυπωσιακή πορεία στην Εθνική Ερασιτεχνική, ώσπου καταφέρνει το 1969 να ξαναεπανέλθει στα σαλόνια της Β΄Εθνικής. Από το 1969 ως το 1975 ο Φοίνικας Πολίχνης γράφει την ιστορία του με χρυσά γράμματα και η ομάδα γίνεται γνωστή πανελληνίως, με τις επιτυχίες της κόντρα σε πολύ μεγάλες ομάδες. Το 1975 μετά από την εκπληκτική πορεία της ομάδας στη Β΄Εθνική ο Φοίνικας Πολίχνης υποβιβάζεται στην Εθνική Ερασιτεχνική. Η μεγάλη ομάδα πλέον της Πολίχνης αγωνίζεται εντυπωσιακά σε τοπικά πρωταθλήματα και στην Εθνική Ερασιτεχνική για να φτάσει στον τελικό κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας την περίοδο 1979-80.Στο τελικό κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας σε έναν αγώνα για γερά νεύρα ο Φοίνικας Πολίχνης ηττάται από την ομάδα του Μαραθώνα με 2-1 σκορπώντας στους φίλους της την απογοήτευση αλλά γεννιώντας παράλληλα ελπίδες και οράματα για το λαμπρό μέλλον της ομάδος. Δεν θα αργήσουν όμως να έρθουν και οι επιτυχίες. Τον επόμενο χρόνο και συγκεκριμένα την περίοδο 1980-81 ο Φοίνικας Πολίχνης κατακτά το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας κερδίζοντας με σκορ 3-1 την ομάδα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου. Μια νίκη που πανηγυρίστηκε δεόντως από τους κατοίκους της Πολίχνης. Από το 1981 ως σήμερα ο Φοίνικας Πολίχνης αγωνίζεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, με μια σταθερή ανοδική πορεία. Αποκορύφωμα της ανοδικής του πορείας αποτελεί η περίοδος 2001-02, όπου κατακτά για δεύτερη φορά στην ιστορία του το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, κερδίζοντας με 2-1 την ομάδα των Λύκων. Η πετυχημένη πορεία της ομάδας συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, όπου για τρίτη φορά στην ιστορία της ο Φοίνικας Πολίχνης κατακτά το κύπελλο της ΕΠΣΜ για την περίοδο 2005-06. Στον τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Φοίνικας Πολίχνης επικράτησε επί του Ιωνικού με 1-0 στην παράταση.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ:















ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (ΧΩΡΙΤΗΚΟΤΗΤΑ 2.000 ΘΕΣΕΙΣ):













Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:
ΚΑΙΡΟΣ: Νεφελώδης
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 20-24°C
ΑΝΕΜΟI: 3 μποφόρ
ΔΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΕΜΟΥ: Ν
ΥΓΡΑΣΙΑ: 54-58%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου