Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Φοίνικας Πολίχνης-Δόξα Πενταλόφου 3-2



Ένα εντελώς άδικο αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί το συγκεκριμένο, καθώς η Δόξα το λιγότερο που θα μπορούσε να πάρει ήταν η ισοπαλία, διότι με τέτοιες ευκαιρίες που χάθηκαν από πλευράς Δόξας στο δεύτερο μέρος, το σκορ θα μπορούσε να ήταν 3-5 και όχι 3-2. Στο πρώτο ημίχρονο ο Φοίνικας είχε μια ελαφρά υπεροχή και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς όμως να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Παυλίδη. Φτάνουμε στο 38ο λεπτό όταν ο Καμενίδης με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τον Φοίνικα. Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53' μετά από λάθος στην αμυντική γραμμή της Δόξας, ο Καμενίδης επίσης με ωραίο σουτ έκανε το 2-0 για τον Φοίνικα. Από εκείνο το λεπτό και έπειτα η Δόξα ήταν καταιγιστική. Στο 57' ο Σαραμουρλής με κεφαλιά μειώνει σε 2-1. Ανύπαρκτο πέναλτι καταλογίζει ο διαιτητής του αγώνα κ.Ζαφειρόπουλος στο 59'. Ο Καμενίδης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε κάνοντας χατ-τρικ. Η Δόξα συνέχισε τον επιθετικό μονόλογο και μειώνει εκ νέου σε 3-2 με πλασέ του Σάκη Τσιφούτη στο 62'. ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!! χάνει η Δόξα στο υπόλοιπο του αγώνα για να φέρει το ματς στα ίσια. Δοκάρια με τους Σεΐζη και Σαραμουρλή, κλασσικές ευκαιρίες με τους Ελευθερίου, Τσιφούτη και Τζιώλη, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και παρέμεινε στο 3-2. Η μόνη πολύ καλή ευκαιρία που έχασε ο Φοίνικας στο δεύτερο μέρος ήταν στο 89' με τον Παναγιώτη Μπεκιάρη. Τελικό σκορ 3-2. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον πολύ δυνατό φέτος Παύλο Μελά, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα οριστούν την Τρίτη 13-10-2015 από την ΕΠΣΜ.

Διαιτησία: Ζαφειρόπουλος (Ντόκας, Αθ. Κωστακίδης)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Διονύσης Χασιώτης): Παρασκευόπουλος, Τσουκαλίδης, Ατματζίδης, Δαμιανίδης, Βαλκάνης (73΄ Ανταβαλής), Γκαιδατζής (62΄ Πολύζος), Πετρίδης (77΄ Μπεκιάρης), Δεδούσης, Καμενίδης, Βαχανελίδης, Τσιώκας.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Ανέστης Τσόμπανος): Παυλίδης, Γιόφκας, Λιθοξόπουλος, Κοπαλίδης, Καρκάρης, Σεΐζης, Γιαννακόπουλος, Σαραμουρλής, Τσιφούτης Αθ., Ελευθερίου (81΄ Ρεντίνας), Τζιώλης (84΄ Πασχαλίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου