Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Δόξα Πενταλόφου-Γ.Σ. Ηλιούπολης 1-0



Την πολύ καλή πορεία της στο δεύτερο γύρο συνεχίζει η Δόξα Πενταλόφου, η οποία για πέμπτο σερί παιχνίδι είναι αήττητη με 1 ισοπαλία και 4 νίκες καθώς κέρδισε σήμερα (8/2) τον Γ.Σ. Ηλιούπολης με τελικό σκορ 1-0. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τους παίκτες της Ηλιούπολης. Πρώτη καλή στιγμή για την Ηλιούπολη στο 11', όταν ο Μωϋσίδης από ευνοϊκή θέση έπιασε δυνατό σουτ, στη συνέχεια όμως ο Φωτόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 28' ο Αραμπατζούδης εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Νιάνιου. Στο 34' δυνατό σουτ του Τζαφάϊ έξω απ'την μεγάλη περιοχή, αποκρούει δύσκολα ο Νιάνιος. Σκορ ημιχρόνου 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53'  η Δόξα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Λιόντα. Ο Αραμπατζούδης ανέλαβε την εκτέλεση κι από τα έντεκα βήματα έκανε το 1-0 για την Δόξα Πενταλόφου. Στα επόμενα περίπου 20 λεπτά η Δόξα προσπάθησε με επικίνδυνες αντεπιθέσεις να πετύχει κι ένα δεύτερο τέρμα αλλά η καλή άμυνα της Ηλιούπολης δεν άφησε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.Έπειτα η Ηλιούπολη προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ για την ισοφάριση, με αποκορύφωμα την φάση του δοκαριού στο 78', όταν ο Σταμάτης μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το πλασέ, η μπάλα στη συνέχεια βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Φωτόπουλου και έπειτα κατέληξε στον ίδιο. Ως το τέλος του αγώνα οι παίκτες της Ηλιούπολης προσπάθησαν με στημένες φάσεις να βάλουν κάποιο γκολ που θα τους έδινε τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά το 1-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Κυμίνων, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 10/2/2015 από την ΕΠΣΜ.

Η σύνθεση της Δόξας Πενταλόφου:
Δόξα Πενταλόφου (Ηλίας Σαπάνης): Φωτόπουλος, Καραφυλλίδης, Γαβριηλίδης, Χατζηαποστόλου, Ταΐρης (86' Σαρίκης), Βασιλείου (77' Σαπάνης Μ.),  Σαραμουρλής, Τζαφάϊ, Χατζηαγοράκης, Αραμπατζούδης, Ιβάνοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου