Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Μίλτος Σαπάνης στο «Μ»: «Στόχος η τετράδα»



Τους δύο λόγους για τους οποίους έχει αποφασίσει να αγωνίζεται στην Δόξα Πενταλόφου τόνισε ο Μίλτος Σαπάνης που αναφέρθηκε και στο στόχο της τετράδας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά στο «Μ» «Δεν είναι μακριά αυτός ο στόχος. Κάποια άτυχα αποτελέσματα, μας έφεραν στην θέση αυτή που βρισκόμαστε σήμερα, όμως, βάσει της απόδοσής μας δικαιούμασταν το κάτι παραπάνω. Ευελπιστούμε να είμαστε λίγο πιο τυχεροί στην συνέχεια του πρωταθλήματος για να πλησιάσουμε εκεί που θέλουμε να βρεθούμε».

«Πληρώνουμε την κακή γηπεδική κατάσταση»

«Δεν μας βοηθάει ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδό μας. Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα, την οποία δεν μπορούμε να βγάλουμε στα εντός έδρας παιχνίδια. Εκτός έδρας και όπου συναντάμε καλύτερα γήπεδα τα πράγματα είναι πιο ευνοϊκά για μας».

«Ό,τι είχα να δείξω με την παρουσία μου στα γήπεδα την έδειξα στο παρελθόν με τον καλύτερο τρόπο. Αυτήν την στιγμή παίζω για τον αδερφό μου, τον Ηλία, και το χωριό μου και προσπαθώ όσο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και τα νέα παιδιά που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες για να παίξουν ποδόσφαιρο».

ΠΗΓΗ: METROSPORT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου