Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ 1-0



Χωρις να παίξει ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο η Δόξα Πενταλόφου κατάφερε τελικά να κερδίσει και τον Κάστορα με σκορ 1-0.Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες κυνηγούσαν το γκολ,με τη Δόξα να χάνει πιο κλασσικές ευκαιρίες για γκολ με τους Γιάννη Σαπάνη και Kalin Ivanov.Σκορ ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού,η Δόξα μπήκε πολύ πιο δυναμικά από τον Κάστορα,δημιούργησε και πάλι κάποιες ευκαιρίες για γκολ,αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Το μοναδικό τέρμα του αγώνα προήλθε από στημένη φάση (φάουλ).


Την εκτέλεση του την ανέλαβε ο Kalin Ivanov και με απ' ευθείας εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0 στο 80' το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.Από εκείνο το λεπτό και μετά χάθηκαν ακόμη δύο ευκαιρίες για τη Δόξα να διπλασιάσει τα τέρματα,όταν τα σουτ του Ivanov στο 85' και του Σταμπούλη στο 89' αντίστοιχα,πέρασαν ελάχιστα άουτ από την εστία του Γκράτζιου.Έτσι με από αυτό το αποτέλεσμα η Δόξα Πενταλόφου ανέρχεται στην 8η θέση της βαθμολογίας.Αξιοσημείωτο της συνάντησης ήταν η για δεύτερη συνεχόμενη φορά εκπληκτική εμφάνιση του νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα της Δόξας Δημήτρη Πλάνου ο οποίος απέκρουσε τρία δυνατά σουτ των φιλοξενούμενων.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Ηλίας Σαπάνης):Πλάνος, Σεΐζης, Γαβριηλίδης (52’Τούσιας), Καραφυλίδης, Σαπάνης Ι., Ταΐρης, Γκρίλλας (46’ Σταμπουλής), Φλαρούντζος (46’ Βακουφάρης), Ιβάνοφ, Νάσης, Σαπάνης Μ.

ΚΑΣΤΟΡΑΣ (Θεόδωρος Ποντίκης):Γκράτζιος, Μαρκόπουλος (72 Καρανάσιος), Τράντας, Δινάσης, Μήνος, Καλυβάς, Τζιώτζης, Ιωαννίδης, Αντωνιάδης Γ., Μηλιάζης, Αντωνιάδης Κ. (62’ Ματζάνας)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και το γκολ της αναμέτρησης:


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:www.kampaniasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου