Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ηλίας Σαπάνης στο «Μ»: «Σημαντική ψυχολογική τόνωση ενόψει συνέχειας»



Την πρώτη νίκη στην ιστορία της στη Γ' Εθνική πανηγύρισε την Κυριακή η Δόξα Πενταλόφου. Ο τεχνικός της ομάδας, Ηλίας Σαπάνης με δηλώσεις του στο «Μ» εξέφρασε την ικανοποίησή του για το νικηφόρο αποτέλεσμα, αν και όπως τόνισε η νίκη θα μπορούσε να έρθει με λιγότερο άγχος:

«Πήραμε αυτό που θέλαμε, αν και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να το είχαμε διασφαλίσει  από το πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος καθώς στις αρχές του δευτέρου μέρους κάναμε κάποια λάθη τα οποία πληρώσαμε. Ωστόσο, μετά το 2-1 και έπειτα από κάποιες αλλαγές που κάναμε βρήκαμε το ψυχικό σθένος, αντιδράσαμε και πήραμε αυτό που αξίζαμε, καθώς σε γενικές γραμμές είμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. 

Είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη γιατί πέρα από τους βαθμούς ήταν η πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα κάτι που αποτελεί μια πολύ σημαντική ψυχολογική τόνωση ενόψει συνέχειας. Είναι πολύ σπουδαίο για μια νεοφώτιστη ομάδα όπως εμείς να είμαστε στις τρεις αήττητες ομάδες του ομίλου έχοντας να αντιμετωπίσουμε τόσες πολλές απουσίες από την προετοιμασία ακόμη. Είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της σεζόν, ξέρουμε τις δυσκολίες του πρωταθλήματος, μέχρι στιγμής δείχνουμε αγωνιστική σταθερότητα και όσο πάμε θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».


«Θα αγωνιζόμουν και εγώ»

Η επόμενη μέρα της νίκης στην Καστοριά περιλαμβάνει το σπουδαίο εντός έδρας ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τη Λάρισα. Ο Ηλίας Σαπάνης σχολίασε για το συγκεκριμένο ματς: «Αν γινόταν θα έπαιζα και εγώ. Όλα τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς αυτό το παιχνίδι. Το Κύπελλο δεν είναι αυτοσκοπός για μας, αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν θα παίξουμε για να κερδίσουμε.  Στα χαρτιά, το προβάδισμα  το έχει η Λάρισα, καθώς εκτός από το όνομα και τη δυναμική της, έχει ένα ρόστερ με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές με εμπειρία Α' Εθνικής.

Από την άλλη εμείς πιστεύουμε στον εαυτό ματς, έχουμε τη δυνατή μας έδρα, τον κόσμο που μας στηρίζει και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είναι επιτυχία μόνο και μόνο που παίζουμε με τη Λάρισα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε από αυτό το ματς».



ΠΗΓΗ: METROSPORT


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου