Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Δόξα Πενταλόφου-ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου 4-2



Μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πέτυχε σήμερα (15/9) το πρωί η Δόξα Πενταλόφου καθώς κέρδισε την νεανική ομάδα του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου με το εντυπωσιακό σκορ 4-2. Από τα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου οι Πενταλοφίτες έδειξαν την ανωτερότητα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν του σκορ με τους Σίμο (5') και Μάσκα (12' και 18') αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 28' όμως η Δόξα κατάφερε να πάρει "κεφάλι" στο σκορ, όταν ο Αγγελής έβγαλε σέντρα από τη δεξιά πλευρά, με τον Σίμο να πιάνει δυνατό σουτ εντός περιοχής και κάνει το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Στο 30' δυνατό σουτ του Σίμου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Χαμαλίδης μπλόκαρε δύσκολα τη μπάλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα (34') η Δόξα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ανοιξιάδη. Ο Μάσκας ανέλαβε την εκτέλεση κι από τα έντεκα βήματα έγραψε το 2-0. Η ξέφρενη πορεία των παικτών της Δόξας δεν σταμάτησε εκεί και στο 44' πέτυχαν και τρίτο τέρμα, όταν ο Αγγελής βρήκε με μεγάλη μπαλιά τον Κιτσούκη, αυτός πέρασε σχεδόν όλη τη άμυνα του Αγίου Αθανασίου πασάροντας συρτά στον Μάσκα, ο οποίος σε κενή εστία δεν δυσκολεύθηκε με πλασέ να κάνει το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.


Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο, με γκολ δηλαδή των γηπεδούχων, όταν στο 49' ο Τζιώλης με ωραία κάθετη πάσα βρήκε ολομόναχο τον Μάσκα στα δεξιά, αυτός πάσαρε συρτά και ο επερχόμενος Τάκης ανενόχλητος με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Έπειτα η συνέχεια ανήκε στον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου που κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 4-2 και λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο τέρμα στο 68' όταν ο Χαχαμίδης εκτέλεσε φάουλ σε καλή θέση για τον ΑΟΚ κι ο Ξανθόπουλος με τα ακροδάχτυλα απέκρουσε πολύ δύσκολα σε κόρνερ. Τα τέρματα για τον Άγιο Αθανάσιο πέτυχαν ο Αντωνιάδης στο 56' με κοντινή κεφαλιά και ο Χαχαμίδης στο 65' με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ. Τελευταία καλή στιγμή για την Δόξα είχε στο 77' ο Μάσκας, όταν βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα Χαμαλίδη αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ. Τελικό αποτέλεσμα 4-2. Να αναφέρουμε επίσης ότι ο προπονητής της ομάδας μας κ.Παύλος Μποΐκογλου ευχαριστεί όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και συμπαραστάθηκαν στον ίδιο για το προχθεσινό άτυχο γεγονός με τον θάνατο της μητέρας του. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τις Ελπίδες ΑΕ Ευόσμου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την άλλη Κυριακή 22-9-2019 και ώρα 11:00 π.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 4-2
ΣΚΟΡΕΡ: Σίμος (28'), Μάσκας (34' πέν., 44'), Τάκης (49'), Αντωνιάδης (56'), Χαχαμίδης (65')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γεωργιάδης Απ. (Βελούδης Αθ. - Νικολής Ν.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ναζίρης Αλέξανδρος
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Τζιώλης, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Κάνι (70' Ατέσης), Κιτσούκης, Σίμος (77' Τσιφούτης), Μάσκας, Αγγελής, Τάκης (86' Πρωτόγερος).
ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου (Νίκος Τσίμπος): Χαμαλίδης, Ανοιξιάδης (55' Χατζημιχαήλ Α.), Δαμιανίδης (65' Μανώλης Π.), Ρουμελιώτης, Στεργίδης, Υψηλός Α., Γιοσμάς, Χαχαμίδης, Αντωνιάδης, Βαλαρούτσος, Μανώλης Ζ. (46' Καραπαναγιωτίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου