Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΥΠΕΛΛΟ: Δόξα Πενταλόφου-Μ.Α.Σ. Αγχιάλου 2-0



Την πρόκριση για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΜ κατάφερε να πάρει σήμερα (8/9) το πρωί η Δόξα Πενταλόφου καθώς κέρδισε στο γήπεδο της την ομάδα του Μ.Α.Σ. Αγχιάλου με σκορ 2-0. Οι Πενταλοφίτες από το πρώτο κιόλας λεπτό φάνηκαν ανώτεροι των αντιπάλων τους και αν ήταν πιο ουσιαστικοί στις αρκετές κλασσικές ευκαιρίες που τους δόθηκαν, θα μπορούσε το τελικό αποτέλεσμα να είχε πάρει διαστάσεις "θριάμβου". Το σκορ για την Δόξα άνοιξε στο 29ο λεπτό, όταν ο Σίμος έδωσε ωραία πάσα στον Μάσκα, κι αυτός με πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζγουρίδη, κάνοντας έτσι το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα παρέμεινε ακριβώς ίδια, με την Δόξα να έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, αναζητώντας ένα δεύτερο τέρμα που θα "σφράγιζε" την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση, κάτι το οποίο έκανε και πράξη στο 78', όταν μετά από κάθετη πάσα του Τζιώλη στον Τάκη, ο δεύτερος βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα της Αγχιάλου και με ωραίο πλασέ έγραψε το τελικό 2-0, πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο του επίσημο τέρμα με την ανδρική ομάδα της Δόξας. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΜ με αντίπαλο τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την άλλη Κυριακή 15-9-2019 και ώρα 11:00 π.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΜ: ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-Μ.Α.Σ. ΑΓΧΙΑΛΟΥ 2-0
ΣΚΟΡΕΡ: Μάσκας (29'), Τάκης (78')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κωνσταντινίδης Κ. (Λεζάϊ - Κουρκουνάσιος)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σταμάτης Αθανάσιος
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Τζιώλης, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Τσιφούτης, Κιτσούκης (82' Ατέσης), Πουμπουρίδης (71' Τάκης), Μάσκας (86' Πρωτόγερος), Αγγελής (46' Κάνι), Σίμος.
Μ.Α.Σ. Αγχιάλου (Δημήτρης Σαράντης): Ζγουρίδης (λ.τρ. 80' Νικολαΐδης), Τζέμος, Τρέντης, Αρβανιτίδης, Δαλκίδης, Κόντι, Τζουράκης, Σαράντης Α., Ντέτσικας, Πετσάκου, Βλάντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου