Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Δόξα Πενταλόφου-Δόξα Αγίου Παύλου 4-1



Ευρεία νίκη μετά από πάρα πολύ καιρό πανηγύρισε σήμερα (18/11) το πρωί στο γήπεδο της η τοπική Δόξα Πενταλόφου καθώς συνέτριψε με σκορ 4-1 την συνώνυμη της Δόξα Αγίου Παύλου. Να αναφέρουμε ότι ο αγώνας επί 90 λεπτά έγινε κάτω από συνεχή βροχόπτωση. Στο πρώτο ημίχρονο και στα πρώτα 15 λεπτά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, απειλώντας σε δύο περιπτώσεις τα καρέ του Τσοτουλίδη, ο οποίος σήμερα έκανε την πρώτη του εμφάνιση κάτω από τα γκολπόστ της Δόξας Πενταλόφου. Στο 3' σουτ του Κατεμίδη από τα αριστερά, ο Τσοτούλιδης με ωραία επέμβαση απέκρουσε σε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα (8') σουτ του Κοτρότσου, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 14' πρώτη τελική φάση για τους γηπεδούχους και γκολ, όταν ο Μανίκος πέρασε κάθετη πάσα στον Άλεξ Κοπάτσι κι αυτός με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-0 για την Δόξα Πενταλόφου. Δέκα λεπτά αργότερα (24') οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν αέρα 2 τερμάτων με σκόρερ και πάλι τον Άλεξ Κοπάτσι. Ο νεαρός επιθετικός της Δόξας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Μανίκου και με ένα φοβερό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Οι χαρές και τα πανηγύρια των γηπεδούχων όμως κράτησαν για πολύ λίγο καθώς δύο λεπτά μετά (26'), ο Κόβλακας έβγαλε ωραία συρτή σέντρα από τα δεξιά και ο επερχόμενος Κατεμίδης με πλασέ μείωσε το σκορ σε 2-1. Στο 30' ο Άλεξ Κοπάτσι έβγαλε συρτή σέντρα από τα δεξιά, ο Μανίκος όμως από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει καθώς το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ. Στο 36' σουτ του Άλντι Κοπάτσι, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γκιουλμετάρογλου. Σκορ ημιχρόνου 2-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος Δόξα μπήκε αποφασισμένη με σκοπό να κλειδώσει την υπόθεση νίκη, κάτι το οποίο έγινε πράξη χάνοντας επιπρόσθετα πάρα πολλές ευκαιρίες και για ένα ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Στο 48' σουτ του Μανίκου, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι. Στο 59' σουτ και πάλι του Μανίκου, ο Γκιουλμετάρογλου απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ. Στα καπάκια (60') κλέψιμο της μπάλας από τον Άλντι Κοπάτσι στον χώρο του κέντρου, έπιασε ωραίο δυνατό σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 64' σουτ του Κουτούση από τα αριστερά, η μπάλα στα χέρια του Γκιουλμετάρογλου. Τρία λεπτά αργότερα (67') η Δόξα Πενταλόφου κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μεταλίδη. Ο Μανίκος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο τερματοφύλακας Γκιουλμετάρογλου κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 70ο λεπτό του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τους φιλοξενούμενους ο Κοτρότσος. Στο 77' σουτ του Κουτούση, ο Γκιουλμετάρογλου είπε και πάλι "όχι". Το πολυπόθητο τρίτο τέρμα για τους Πενταλοφίτες ήρθε στο 80ο λεπτό, όταν ο Άλντι Κοπάτσι εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα, η μπάλα στρώθηκε στον έμπειρο Μάσκα, ο οποίος με κοντινό σουτ έγραψε το 3-1. Το "κερασάκι στην τούρτα" το έβαλε με ωραίο δυνατό σουτ στο 88' ο Μανίκος, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Ιωνικό Ιωνίας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Διαβατών. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 20-11-2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΔΟΞΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 4-1
ΣΚΟΡΕΡ: Κοπάτσι Άλεξ (14', 24'), Κατεμίδης (26'), Μάσκας (80'), Μανίκος (88')
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: Μανίκος (67')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Κοτρότσος (70')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μπάτζιος Ε. (Μερκενίδης Α. - Λεζάϊ Δ.)
Δόξα Πενταλόφου (Αλέκος Θεοδωρίδης): Τσοτουλίδης, Σαρίκης, Δαλκίδης (57' Πουμπουρίδης), Σκέμπης (89' Τσιρωνάς), Μάσκας, Αγγελής, Κοπάτσι Άλεξ (88' Μενεξές), Τσιφούτης (λ.τρ. 46' Τζιώλης), Μανίκος, Κοπάτσι Άλντι, Κουτούσης.
Δόξα Αγίου Παύλου (Ανδρέας Καραμπάς): Γκιουλμετάρογλου, Αδαμίδης, Μουμτζής (68' Μαλισιώβας), Μεταλίδης, Μυλωνάς, Γκροπάϊ Α. (85' Γεωργιάδης), Μουζακίδης, Κοτρότσος, Λιόλιος, Κατεμίδης, Κόβλακας (77' Πλακίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου