Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Κανονιέρηδες Ευόσμου-Δόξα Πενταλόφου 2-1



Ανέλπιστη ήττα γνώρισε σήμερα το απόγευμα η Δόξα Πενταλόφου από την νεανικότατη ομάδα των Κανονιέρηδων Ευόσμου με σκορ 2-1. Ένα παιχνίδι που βάσει των ευκαιριών αντί να λήξει τουλάχιστον 0-3 υπέρ της Δόξας, έληξε 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 5ο λεπτό, ο Μανίκος σούταρε μέσα από την μικρή περιοχή, ο Γάλης όμως μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 12' δυνατό σουτ του Παροτσίδη έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα (14'), νέο σουτ από προσπάθεια του Σαρίκη άουτ. Στο 25' ωραίο δυνατό σουτ του Λαζαρίδη, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 27ο λεπτό δυνατό σουτ του Άλεξ Κοπάτσι άουτ. Στο 41' δυνατό μακρινό σουτ του Τσιφούτη, η μπάλα στα χέρια του Γάλη. Στο 43' σουτ του Άλντι Κοπάτσι, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γάλη. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 49ο λεπτό από στημένη φάση η ομάδα των Κανονιέρηδων πήρε κεφάλι στο σκορ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντίνα, ο επερχόμενος Κουκούλης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Η Δόξα απάντησε άμεσα και στο 52' ο Παροτσίδης πάσαρε στον Άλεξ Κοπάτσι κι αυτός με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 57' τεράστια ευκαιρία για την Δόξα με τον Άλεξ Κοπάτσι να πιάνει δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Γάλης όμως απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Νέο σουτ στο 61' και πάλι του Άλεξ Κοπάτσι, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι. Στο 67' σουτ του Τζιώλη άουτ. Στο 69' μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους αυτή τη φορά, όταν ο Παυλίδης έπιασε δυνατό σουτ από πολύ μακριά, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Ψάρια. Στο 74' η Δόξα έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-2, όταν ο Μανίκος έβγαλε ωραία συρτή σέντρα από τα δεξιά, ο Άλεξ Κοπάτσι από κοντά έπιασε το σουτ αλλά ο Γάλης απομάκρυνε ενστικτωδώς τον κίνδυνο από την εστία του. Φτάνουμε στο 86' και σε μία εντελώς ανύποπτη φάση γίνεται το 2-1, με ένα σουτ-βολίδα του Σταμπουλίδη που αποδείχθηκε "χρυσή" αλλαγή, παγώνοντας τους φιλοξενούμενους 4 μόλις λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Τελευταία καλή στιγμή για την Δόξα στο 93', όταν ο Άλντι Κοπάτσι σούταρε από το κέντρο του γηπέδου, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Τελικό αποτέλεσμα 2-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο την Δόξα Αγίου Παύλου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 13-11-2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΕΥΟΣΜΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: Κουκούλης (49'), Κοπάτσι Άλεξ (52'), Σταμπουλίδης (86')
ΔΟΚΑΡΙ: Παροτσίδης (12')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κωνσταντινίδης Γ. (Αϊναλής - Παπαδόπουλος Ηλ.)
Κανονιέρηδες Ευόσμου (Φώτης Μούντας): Γάλης, Μπούκλης, Πολυχρονιάδης (60' Γεωρτζάκος), Σαχπαζίδης, Θεοδωρίδης, Βάκο, Καρράς (57' Παυλίδης), Κουκούλης, Παρασκευόπουλος (72' Σταμπουλίδης), Λαζαρίδης, Ντίνας (50' Ξανθόπουλος Δ.).
Δόξα Πενταλόφου (Αλέκος Θεοδωρίδης): Ψάριας, Σαρίκης (82' Τσιρωνάς), Τζιώλης, Σκέμπης (57' Πασχαλίδης Χ.), Αγγελής, Παροτσίδης (62' Μενεξές), Κοπάτσι Άλεξ, Τσιφούτης, Μανίκος, Κοπάτσι Άλντι, Πουμπουρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου