Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Α.Ε. Ευόσμου-Δόξα Πενταλόφου 1-1



Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν ΑΕ Ευόσμου και Δόξα Πενταλόφου μέσα στο γήπεδο του Ευόσμου, σ' ένα παιχνίδι με εκατέρωθεν φάσεις και από τις δύο ομάδες. Η ΑΕ Ευόσμου ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ αρκετά νωρίς (6') με κοντινή κεφαλιά του Μπατάλη μετά από αναταραχή που δημιουργήθηκε στην άμυνα της Δόξας. Στη συνέχεια η Δόξα έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει αλλά ακόμη και να προηγηθεί. Αρχικά στο 24' ο Γιόφκας από θέση τετ α τετ πλάσαρε τον Πέππα αλλά ο τελευταίος απέκρουσε ενστικτωδώς και τρία λεπτά αργότερα (27') ο Σαραμουρλής από την ίδια θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του προαναφερθέντος. Στο 33' ο Ντόκου έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ από καλή θέση αλλά ο Ψάριας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο τόσο η ΑΕ Ευόσμου όσο και η Δόξα προσπαθούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις να πετύχουν κάποιο τέρμα αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Στο 58' ο Μάσκας εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, ο Γιάννης Σαπάνης έπιασε καρφωτή κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πέππα. Στο 65' ο Ντόκου μέσα από την μικρή περιοχή έπιασε δυνατό σουτ η μπάλα όμως τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ψάρια. Στη συνέχεια η Δόξα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς όμως να δημιουργήσει κάτι επικίνδυνο στα αντίπαλα καρέ. Φτάνουμε στο 88ο λεπτό του αγώνα όταν ο Τζιώλης εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα και στη συνέχεια ο Γιάννης Σαπάνης με εντυπωσιακή κεφαλιά έγραψε το 1-1. Στο 91' ο Τζιώλης λίγο έλειψε να κάνει την ολική ανατροπή όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Πέππα. Τελικό αποτέλεσμα 1-1. Επόμενος και τελευταίος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον υποβιβασμένο Αστέρα Αμπελοκήπων, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νεοχωρούδα. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 25/4/2017 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
Α.Ε. ΕΥΟΣΜΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-1
ΣΚΟΡΕΡ: Μπατάλης (6'), Σαπάνης Ι. (88')
ΔΟΚΑΡΙ: Ντόκου (65')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γιαννακός (Δεμερτζής - Βουκουρεσλής)
Α.Ε. Ευόσμου (Ηλίας Ζωμένος): Πέππας, Λαφτσίδης Π., Σαμπιασβίλι, Αλμπάντης, Χατζηκυριακίδης, Χαντζιάρας, Ντόκου, Λάμι, Μπατάλης (82' Ζωμένος), Λαφτίδης Στ. (74' Ταραμάς), Κηπουρός (66' Γιαννιώτης).
Δόξα Πενταλόφου (Κώστας Λαμπάδας): Ψάριας, Σαρίκης (58' Σημαιοφορίδης), Τσιτλαχίδης, Σκέμπης, Σαπάνης Ι., Σταματάκης, Φλαρούντζος, Μάσκας, Πουμπουρίδης (76' Τζιώλης), Σαραμουρλής, Γιόφκας (65' Σίμος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου