Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Δόξα Πενταλόφου-Σμυρναϊκός Βαθυλάκκου 0-1



Άλλη μια αναπάντεχη ήττα γνώρισε σήμερα το πρωί η Δόξα Πενταλόφου, καθώς η ομάδα του Σμυρναϊκού Βαθυλάκκου κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη μέσα στη Νεοχωρούδα με τελικό σκορ 0-1. Η Δόξα έχοντας και 3 βασικές απουσίες παικτών της (Σκέμπης, Μάσκας, Σταματάκης) δεν κατάφερε να πάρει ούτε καν τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σμυρναϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κοντινή προβολή του Σαρηγιάννη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ (0-1). Δύο λεπτά αργότερα κεφαλιά του Γιάννη Σαπάνη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Οσμαντσικίδη. Στο 34' ο Σαραμουρλής έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Σκορ ημιχρόνου 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν αξίζει ιδιαίτερη κριτική καθώς ήταν μέτριο έως κακό από πλευράς φάσεων. Δύο ήταν όλο κι όλο οι φάσεις στο δεύτερο μέρος και αυτές ανήκαν στην γηπεδούχο Δόξα με πρωταγωνιστή τον έμπειρο αμυντικό Γιάννη Σαπάνη. Η πρώτη στο 70ο λεπτό όταν μετά από δυνατό πλάγιο του Σημαιοφορίδη, ο Γιάννης Σαπάνης έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Σμυρναϊκού και η δεύτερη στο 84ο λεπτό όταν από καλή θέση βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα του Βαθυλάκκου, έπιασε δυνατό πλάσε αλλά η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Οσμαντσικίδη. Τελικό αποτέλεσμα 0-1. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο την Αθλητική Ένωση Ευόσμου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο πλαστικό γήπεδο του Ευόσμου (Μαρόκο). Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν πιθανόν την Τρίτη 18/4/2017 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΣΜΥΡΝΑΪΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: Σαρηγιάννης (8')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κωνσταντινίδης Κ. (Στάγκος - Τσεχελίδης)
Δόξα Πενταλόφου (Κώστας Λαμπάδας): Ψάριας, Σαρίκης, Τσιτλαχίδης, Τσιφούτης Χ. (36' Σημαιοφορίδης), Σαπάνης Ι., Σαραμουρλής, Πουμπουρίδης, Γιόφκας, Τζιώλης (65' Κιθαρίδης), Φλαρούντζος, Φούκας (76' Ατέσης).
Σμυρναϊκός Βαθυλάκκου (Ηλίας Μηλιώνης): Οσμαντσικίδης, Καρδαμήλας (90' Καρακατσάνης), Πασχαλίδης, Καρανίκας, Τσακιρίδης, Πανίδης, Σουχασβίλι, Δημητρόφ (65' Σκατζούρης), Χατζηπαρασκευάς Α., Σαρηγιάννης (46' Μύτης), Γιλτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου