Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Δόξα Πενταλόφου-Μακεδονικός Γέφυρας 2-0



Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η Δόξα Πενταλόφου καθώς κέρδισε σχετικά εύκολα σήμερα το πρωί τον Μακεδονικό Γέφυρας με τελικό σκορ 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 2' ο Μίλτος Σαπάνης δοκίμασε από τα 30 μέτρα να νικήσει τον Δήμου αλλά ο τερματοφύλακας της Γέφυρας μπλόκαρε δύσκολα τη μπάλα. Στο 9ο λεπτό ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν, όταν ο Κοντογιάννης με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Ψάρια να βγάλει τη μπάλα κόρνερ. Φτάνουμε στο 42' όταν ο Φλαρούντζος με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Δόξα, 1-0. Τεράστια ευκαιρία δύο λεπτά αργότερα για να γίνει το 2-0 έχασε η Δόξα, όταν ο Μίλτος Σαπάνης έδωσε κάθετη πάσα στον Φούκα και αυτός από πολύ καλή θέση έπιασε το σουτ αλλά κατέληξε απελπιστικά άουτ από την εστία του Δήμου. Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 51ο λεπτό ο Φούκας με ένα δυνατό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Δόξας. Έπειτα ο Μακεδονικός προσπάθησε σε ορισμένες περιπτώσεις να μειώσει το σκορ χωρίς όμως δημιουργήσει την κλασσική ευκαιρία για να πετύχει κάποιο τέρμα. Αντίθετα η Δόξα έχασε άλλες 3 κλασσικές ευκαιρίες με τους Φλαρούντζο, Κιθαρίδη και Φούκα για να διευρύνει το σκορ αλλά απ' ότι φάνηκε το 2-0 ήταν αρκετό για να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Τελικό αποτέλεσμα 2-0. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αγίου Αθανασίου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 7/3/2017 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ 2-0
ΣΚΟΡΕΡ: Φλαρούντζος (42'), Φούκας (51')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Στραντζαλίδης (Παλάσκας - Νταρής)
Δόξα Πενταλόφου (Κώστας Λαμπάδας): Ψάριας, Τσιτλαχίδης, Γιόφκας, Σκέμπης, Σαπάνης Ι., Σταματάκης, Φλαρούντζος, Φούκας (78' Σημαιοφορίδης), Κιθαρίδης (83' Σαρίκης), Σαπάνης Μ. (87' Σίμος), Μάσκας.
Μακεδονικός Γέφυρας (Νίκος Ζαπρόπουλος): Δήμου, Βασιλάκογλου, Γαρουφαλιάς, Καμβούκος, Παναγιωτάτος, Καφετζής, Μπίτσης, Κοντογιάννης, Μάστορας, Αυγερινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου