Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Αξιός Ανατολικού-Δόξα Πενταλόφου 0-0



"Λευκή" ισοπαλία είχαμε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Ανατολικού, εκεί όπου ο τοπικός Αξιός Ανατολικού και η Δόξα Πενταλόφου έμειναν στο στείρο 0-0. Αν και η Δόξα είχε πιο κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει έστω ένα γκολ και να φύγει με το διπλό, αλλά τόσο η αστοχία των επιθετικών της όσο και η αμυντική γραμμή των γηπεδούχων δεν άφησαν να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό. Στο πρώτο ημίχρονο καθεμιά από τις δύο ομάδες είχαν από δύο ευκαιρίες, με αυτές της Δόξας να χαρακτηρίζονται "κραυγαλέες". Στο 22ο λεπτό μακρινό σουτ του Άλντι Κοπάτσι πέρα ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ψάρια. Απάντηση της Δόξας 10 λεπτά (32') αργότερα όταν ο Φούκας βρίσκεται τετ α τετ με τον Αραμπατζίκο αλλά ο τερματοφύλακας του Αξιού μπλόκαρε το αδύναμο πλασέ του. Στο 36' ο Βράκας μέσα από την μικρή περιοχή έπιασε δυνατό σουτ με τον Ψάρια να διώχνει ενστικτωδώς τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 42' νέα μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα με τον Κιθαρίδη, ο οποίος βρέθηκε επίσης τετ α τετ με τον Αραμπατζίκο αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Σκορ ημιχρόνου 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49ο λεπτό ο Άλντι Κοπάτσι επιχείρησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να νικήσει τον Ψάρια αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα (51') ο Γιάννης Σαπάνης έχασε κι αυτός μεγάλη ευκαιρία να βάλει την Δόξα μπροστά στο σκορ, όταν έπιασε ολομόναχος καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Φούκα αλλά ο τερματοφύλακας του Αξιού Αραμπατζίκός μπλόκαρε και είπε ξανά "όχι", κρατώντας το 0 στην εστία του. Έπειτα ο Μάσκας με δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ (62' και 74') προσπάθησε να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά αμφότερες και οι δύο πέρασαν σύριζα άουτ από την εστία του Αξιού Ανατολικού. Στο 86' ο Αξιός χάνει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όταν ο Κιοσσές έδωσε συρτή πάσα στον Άλντι Κοπάτσι, ο δεύτερος αφύλαχτος κι από πολύ καλή θέση έπιασε δυνατό σουτ αλλά τελευταία στιγμή πετάχτηκε πάνω στο σουτ ο Γιόφκας και η μπάλα από την κόντρα έφυγε αρκετά άουτ από τα καρέ του Ψάρια. Τελικό αποτέλεσμα 0-0. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο την Αναγέννηση Χαλκηδόνας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Χαλκηδόνας. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 28/3/2017 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΑΞΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ελευθεριάδου Δ. (Ντόντης Θ. - Νταούκας Σ.)
Αξιός Ανατολικού (Δημήτρης Μπουγιουκλής): Αραμπατζίκος, Τανούρκας Χ., Τσιφλιτζής, Σαχίνης, Κεχαγιάς, Δελής Γ. (87' Κάμτσης Α.), Βράκας (82' Δαμιανός), Γκόλτσης Α., Κοπάτσι Α. (67' Καραΐσκας), Κοπάτσι Αλ., Κιοσσές.
Δόξα Πενταλόφου (Κώστας Λαμπάδας): Ψάριας, Τσιτλαχίδης, Γιόφκας, Σκέμπης, Σαπάνης Ι., Σταματάκης, Φλαρούντζος (72' Τσιφούτης Αθ.), Σαραμουρλής (83' Σίμος), Φούκας, Μάσκας, Κιθαρίδης (46' Τζιώλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου