Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΓΣ Ηλιούπολης-Δόξα Πενταλόφου 2-1



Την ήττα από τον ΓΣ Ηλιούπολης γνώρισε χθες το μεσημέρι η Δόξα Πενταλόφου με σκορ 2-1. Μόλις στο 2' η Δόξα απείλησε πρώτη στο παιχνίδι όταν η μπάλα χτύπησε το δεξί κάθετο δοκάρι της Ηλιούπολης από το σουτ του Γιόφκα. Η συνέχεια όμως ανήκε ολοκληρωτικά στην Ηλιούπολη καθώς έχασε σημαντικές και κλασικές ευκαιρίες για μπει μπροστά στο σκορ, κάτι το οποίο δε κατάφερε. Σε μια καλή και οργανωμένη επίθεση η Δόξα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 42', με ωραία ενέργεια και πλάσε του Σημαιοφορίδη. Σκορ ημιχρόνου 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ηλιούπολης μπήκε πιο ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας στο 47' να ισοφαρίσει το σκορ με σουτ του Θωμαΐδη. Στο 51' η Ηλιούπολη κερδίζει πέναλτι, ο Τσεβρετζής Γ. ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Ψάριας απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας το 1-1. Εφτά λεπτά αργότερα η Ηλιούπολη καταφέρνει να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν Παπατζίκος με δυνατό σουτ έκανε το 2-1 για την ομάδα του. Στη συνέχεια η Δόξα είχε την κατοχή της μπάλας, χάνοντας τεράστια ευκαιρία στο 78', όταν ο Γιόφκας βρέθηκε μόνος τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Ηλιούπολης Αμαλίδη, όμως η προσπάθεια του δεν μετουσιώθηκε σε γκολ. Στο 86' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την Δόξα ο Μάσκας. Τελικό σκορ 2-1. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Δόξα για όλη αυτή τη προσπάθεια που κάνει τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές, αγωνιζόμενη με αρκετά νέα παιδιά στην σύνθεση της κάτω των 18 ετών, διότι έχει δυσκολέψει πάρα πολλές ομάδες που έχουν στόχους είτε ανόδου είτε παραμονής. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα οριστούν την Τρίτη 8-3-2016 από την ΕΠΣΜ.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Τσάρτσαλης): Αμαλίδης, Αλμπανίδης, Τσεβρετζής Γ., Καρανίκας, Κόβλακας, Σκόρδας, Παπατζίκος, Τσολαρίδης, Αμαραντίδης (77' Καραϊσαρίδης), Λιόντας, Θωμαϊδης (80' Τσεβρετζής).
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Γιώργος Βλαχούδης): Ψάριας, Τσιφούτης Χρ., Καρκάρης, Λιθοξόπουλος, Μάσκας, Σαπάνης, Σημαιοφορίδης (54' Σαραμουρλής), Τσιφούτης Αθ. (72' Παροτσίδης), Μενεξές (54' Τάκης), Γιόφκας, Τζιώλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου