Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Δόξα Πενταλόφου-Ολυμπιακός Κυμίνων 0-0



Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία μέσα στην Αυγή, η Δόξα Πενταλόφου μέσα σε δύο αγωνιστικές πήρε άλλον έναν βαθμό, μετά και την σημερινή ισοπαλία με σκορ 0-0 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Κυμίνων. Οι νεαροί παίκτες της Δόξας δείχνουν σε κάθε παιχνίδι ότι κοιτάνε κάθε αντίπαλο τους σαν ίσο προς ίσο κι αυτό φάνηκε και στο σημερινό ματς, καθώς οι δυο ομάδες είχανε ακριβώς 50 ΒΑΘΜΟΥΣ διαφορά, κι όμως το παιχνίδι έληξε ισόπαλο. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία στο 7' να προηγηθεί στο σκορ, αλλά οι παίκτες των Κυμίνων δεν κατάφεραν μέσα στην αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε στην άμυνα της Δόξας, να πετύχουν κάποιο γκολ. Η Δόξα από την πλευρά της έχασε κι αυτή δύο καλές ευκαιρίες και πιο συγκεκριμένα η πρώτη στο 39' όταν ο Μάσκας εκτέλεσε έμμεσο φάουλ, η μπάλα στη συνέχεια βρέθηκε στον Σαπάνη με τον τελευταίο να πιάνει ένα αδύναμο πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή, χωρίς όμως να ανησυχήσει ο Μουρμούρας μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα και η δεύτερη στα χασομέρια του πρώτου ημιχρόνου όταν ξανά ο Μάσκας εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Κυμίνων. Σκορ ημιχρόνου 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να παίρνουν τελικά από ένα βαθμό. Τελικό αποτέλεσμα 0-0. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Α.Ο. Καρδίας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3-4-2016 στις 17:30 μ.μ., στο γήπεδο του Πλαγιαρίου.

Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Ψάριας, Τσιφούτης Αθ., Σαπάνης, Μάσκας, Λιθοξόπουλος, Γιόφκας, Μενεξές (67' Καρκάρης), Σημαιοφορίδης (60' Σαραμουρλής), Τζιώλης, Πουμπουρίδης, Τάκης (82' Παροτσίδης).
Ολυμπιακός Κυμίνων (Στέφανος Δημητριάδης): Μουρμούρας, Σεΐζης, Κιομιρτζόγλου, Τζαφάϊ, Τσακίρης, Νικολίτσας, Παντελίδης, Σαββαΐδης, Θεοδωρίδης, Τζήμας, Αρσενίδης (46’ Καραντασιάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου